kunba83 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 UWAGA LOTNICY z okolic KONINA!!! Gdzie latacie? Szukam dobrego miejsca, orientuje sie moze ktos jak jest z lotniskiem w Kaziemierzu? Na jakich zasadach mozna tam polatac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja latam na na woli aty gdzie morzna cie zobczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunba83 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ja nie jestem z konina. Mieszkam niedaloeko Sompolna i latam na pobliskim boisku. Czym latasz? moze jakies wspolne loty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Cześć , ja też jestem z okolic Konina i latam na lotnisku w Kazimierzu Biskupim . Z Sompolna masz jeszcze kolege Adriana do polatania razem. Bedąc na lotnisku, idź do kogoś z obsługi lotniska ( najlepiej kierownika) i zapytaj się czy przewiduje jakieś przyloty samolotów lub czy poprostu ktoś jeszcze lata Lotnisko jest dość duże i raczej nie robią problemów , ale nigdy nie rób tego bez wcześniejszego uzgodnienia . Mnie tam mozesz spotkać prawie w każdy słoneczny dzień 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No Hej Pozdrawiam:-) ja i mój brat jesteśmy ze Słupcy, tyle że on mieszka w Jabłonce i my też latamy w Kazimierzu:-) a Romano kiedy będzie Cię można spotkać z nowym Samolotem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotter Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mieszkam w Kole i tutaj mam fajny teren do latania naprzeciwko ruin zamku (po drugiej stronie rzeki). Lądowały tutaj An-2 i Wilga z Kazimierza. Czasem laduja jakieś ULM-y. Teren jest dość duży i płaski, porośnięty trawą. W miesiącach letnich na sporej częsci rosną chwasty co nieco utrudnia ladowanie, zdarzają sie też stada krów które rolnicy z pobliskich Dzieraw wypasaja na tym terenie, ale to drobiazgi. We wrześniu na tym terenie odbywa sie zjazd motocyklowy i Kolski Festiwal Bluesa co co prawda na jakis czas blokuje teren, ale za to później trawa i chwasy przestaja być problemem :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No to już zbiera się ekipa na wspólnie latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_A_W_W Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam:D JA tu od niedawna, na razie mogę popatrzeć jak Wy latacie;) Ale już za niedługo... Tak czy siak, witam Panów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert. Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Wszystkich modelarzy z regionu konińskiego oraz osoby, które chciałyby spróbować swoich sił w modelarstwie RC zapraszamy na nasze spotkania. Oto nasza oficjalna strona: http://konin-rc.prv.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert. Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Odświeżam temacik, może ktoś z konina jednak się znajdzie jeszcze? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Zimę mamy już chyba za sobą , dzisiaj pierwszy dzień wiosny a więc trzeba by było zrobić oficjalne rozpoczęcie sezonu . Planujemy zrobić to jutro ( czyli w niedziele około godz 10-tej ) jeżeli pogoda dopisze . W przypadku złej pogody i jeśli większoś by była za przesunieciem na kolejny wekend proszę o info na PW lub gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.