kunba83 Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 UWAGA LOTNICY z okolic KONINA!!! Gdzie latacie? Szukam dobrego miejsca, orientuje sie moze ktos jak jest z lotniskiem w Kaziemierzu? Na jakich zasadach mozna tam polatac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 ja latam na na woli aty gdzie morzna cie zobczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunba83 Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Ja nie jestem z konina. Mieszkam niedaloeko Sompolna i latam na pobliskim boisku. Czym latasz? moze jakies wspolne loty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norman Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Cześć , ja też jestem z okolic Konina i latam na lotnisku w Kazimierzu Biskupim . Z Sompolna masz jeszcze kolege Adriana do polatania razem. Bedąc na lotnisku, idź do kogoś z obsługi lotniska ( najlepiej kierownika) i zapytaj się czy przewiduje jakieś przyloty samolotów lub czy poprostu ktoś jeszcze lata Lotnisko jest dość duże i raczej nie robią problemów , ale nigdy nie rób tego bez wcześniejszego uzgodnienia . Mnie tam mozesz spotkać prawie w każdy słoneczny dzień 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECHU I JURAS Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 No Hej Pozdrawiam:-) ja i mój brat jesteśmy ze Słupcy, tyle że on mieszka w Jabłonce i my też latamy w Kazimierzu:-) a Romano kiedy będzie Cię można spotkać z nowym Samolotem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotter Posted April 5, 2009 Share Posted April 5, 2009 Mieszkam w Kole i tutaj mam fajny teren do latania naprzeciwko ruin zamku (po drugiej stronie rzeki). Lądowały tutaj An-2 i Wilga z Kazimierza. Czasem laduja jakieś ULM-y. Teren jest dość duży i płaski, porośnięty trawą. W miesiącach letnich na sporej częsci rosną chwasty co nieco utrudnia ladowanie, zdarzają sie też stada krów które rolnicy z pobliskich Dzieraw wypasaja na tym terenie, ale to drobiazgi. We wrześniu na tym terenie odbywa sie zjazd motocyklowy i Kolski Festiwal Bluesa co co prawda na jakis czas blokuje teren, ale za to później trawa i chwasy przestaja być problemem :> . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 No to już zbiera się ekipa na wspólnie latanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_A_W_W Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Witam:D JA tu od niedawna, na razie mogę popatrzeć jak Wy latacie;) Ale już za niedługo... Tak czy siak, witam Panów! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert. Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Wszystkich modelarzy z regionu konińskiego oraz osoby, które chciałyby spróbować swoich sił w modelarstwie RC zapraszamy na nasze spotkania. Oto nasza oficjalna strona: http://konin-rc.prv.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert. Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Odświeżam temacik, może ktoś z konina jednak się znajdzie jeszcze? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norman Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Zimę mamy już chyba za sobą , dzisiaj pierwszy dzień wiosny a więc trzeba by było zrobić oficjalne rozpoczęcie sezonu . Planujemy zrobić to jutro ( czyli w niedziele około godz 10-tej ) jeżeli pogoda dopisze . W przypadku złej pogody i jeśli większoś by była za przesunieciem na kolejny wekend proszę o info na PW lub gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.