KrzysiekB. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W jakim programie montujesz filmy i w jaki sposób zrobiłeś ten wstęp (napisy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Montaż w programie Adobe Premiere Pro A postprodukcja (czyli te napisy) w After Effects - też Adoba Napis jest zrobiony od podstaw, tzn to nie jest jakiś szablon warstwy, kamera, efekty, tło - wszystko idzie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A postprodukcja w After Effects - też AdobaWersja CS 5.5? Używasz dostępnych do niego plugins'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Niedaleko od rzeszowa lezy miasto kolbuszowa jest to miasto calkiem bycze cztery domy dwie ulice Jest tam stadio narodowy w ktorym pasa sie 2 krowy Gdy pilkarze w pilke graja to na kupach sie slizgaja Jeden pilkarz sie poslizgnal i przypadkiem kupe liznal :mrgreen: a na poważnie bardzo fajnie zmontowany film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ten tekst był trochę chamski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Czemu chamski ? Fajny, śmieszny.. przecież Łukasz nie mówił tego na serio tylko żartem .. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Oczywiście nikogo nie chciałem obrazić. Znam taki wierszyk i zobaczyłem "Kolbuszowa" to nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi