MironRC Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam! Zdecydowałem się na kolejnego dwupłata, mam komplet serw i silnik DLE 30. Teraz pytanie, czy ktoś z Was miał kontakt z tymi modelami? i czy silnik benzynowy nie będzie za duży? Blac Horse- Ultimate Pitts- Bulldog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Wg mnie silnik bedzie za duzy. Nie chodzi mi o moc ale o jego wage. Takie jest moje zdanie. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Szkoda że nie masz DLE-20, bo ten powinien idealnie pasować. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 rozumiem:) a może jakieś sugestie jeżeli chodzi o dwupłaty? ostatecznie może być inny silnik, np ASP FS 120 albo Saito 115 ? nie wiem którego jaki model dwupłata wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 MironRC po co się pytasz? Przeczytaj całą specyfikację modeli o które pytasz. Przecież tam jest napisane jakie są zalecane napędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 pytam o dwupłaty, które ktoś może polecić, czytać umiem a Ty Stefan jak nie wiesz o co chodzi to nie spamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Michał. Nie potrzebnie się unosisz. Dzisiaj rzeczywiście pytałeś o inne sugestie. Odniosłem się do twojego pierwszego pytania. Myślałem po prostu, że nie zauważyłeś. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 spoko, nic się nie stało :wink: pytam bo dwupłaty, bo wiem że ''wredne'' wiec nie chce nielota kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 MironRC bulldog łądniejszy ale nie o to w tym chodzi, jak maż coś z tego wybrać, to bierz Ultimata, chociaż ja na Twoim miejscu wziąłbym to http://www.ef3m.pl/1234,pitts-python-30cc-cf-wiecej-zdjec-29.xi.html - fajny modelik, jest sporo filmików na YT jak to lata, z wyglądu tez niczego sobie pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikon Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 pytam o dwupłaty, które ktoś może polecić, czytać umiem a Ty Stefan jak nie wiesz o co chodzi to nie spamuj. Obejrzyj sobie ten: http://www.axarmodel.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.garden_flypage&product_id=28&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=112 To jest model który jakiś czas temu dostępny był w ef3m.pl za ~850zł - modele "26cc" są dużo tańsze od modeli "30cc" a doskonale nadają się do napędzania Twoim DLE-30. Skontaktuj się z p. Jakubem - być może jest w stanie sprowadzić. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 To jest model który jakiś czas temu dostępny był w ef3m.pl za ~850zł - modele "26cc" są dużo tańsze od modeli "30cc" a doskonale nadają się do napędzania Twoim DLE-30. Skontaktuj się z p. Jakubem - być może jest w stanie sprowadzić. nic z tego, tych modeli nie sprowadza już, ale napisałem bezpośrednio do AXARA- zobaczymy co Oni napiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ale napisałem bezpośrednio do AXARA- zobaczymy co Oni napiszą.pisałem kiedyś do nich to za wysyłkę yaka 55m 2,2m powiedzieli mi 130 euro :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 A, może by takiego kupić ... :?: Lotny model i nie powtarzalny 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi