Maciej Ritmann Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Siemano, szwagier mój zakupił sobie kabelek COM1, którym to kabelkiem podłącza aparaturę do comupterra, nie ma problemów z rozpoznaniem aparatury (futaba 6ex pcm) przez FMS. Zdoby.ł Aeroflight delux i nie może powiązać z nim aparatury, ma ktoś na to sposób?
robertus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zainstalowało się jako jakiś joystick na comie? Jak jest widziany w fms? O której wersji aerofligt piszesz? Nie wszystkie widzą emulację aparatury na joysticku. Edit: Jesteś pewny, że to interfejs na com? Nie znalazłem takiego w sieci. http://www.mftech.de/usb-interface_en.htm
Maciej Ritmann Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewieen nie jestem, taka informacje dostalem, ze podlaczana jest pod com1 w fms ja widzial jako com. Nie mam czasu zeby do niego podjechac, a poczatkujacy jest, kabel kupil na aledrogo
Maciej Ritmann Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewieen nie jestem, taka informacje dostalem, ze podlaczana jest pod com1 w fms ja widzial jako com. Nie mam czasu zeby do niego podjechac, a poczatkujacy jest, kabel kupil na aledrogo
Rekomendowane odpowiedzi