Maciej Ritmann Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Siemano, szwagier mój zakupił sobie kabelek COM1, którym to kabelkiem podłącza aparaturę do comupterra, nie ma problemów z rozpoznaniem aparatury (futaba 6ex pcm) przez FMS. Zdoby.ł Aeroflight delux i nie może powiązać z nim aparatury, ma ktoś na to sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zainstalowało się jako jakiś joystick na comie? Jak jest widziany w fms? O której wersji aerofligt piszesz? Nie wszystkie widzą emulację aparatury na joysticku. Edit: Jesteś pewny, że to interfejs na com? Nie znalazłem takiego w sieci. http://www.mftech.de/usb-interface_en.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewieen nie jestem, taka informacje dostalem, ze podlaczana jest pod com1 w fms ja widzial jako com. Nie mam czasu zeby do niego podjechac, a poczatkujacy jest, kabel kupil na aledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Pewieen nie jestem, taka informacje dostalem, ze podlaczana jest pod com1 w fms ja widzial jako com. Nie mam czasu zeby do niego podjechac, a poczatkujacy jest, kabel kupil na aledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 TEMAT DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi