stema Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzień dobry. Mucha Ter miała hamulce typu IS. Wyglądają na płytkowe. Szukam i nie mogę znaleźć jak są otwarte. ----------- \ ----------- czy ----------- / ----------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Hamulce w pozycji otwartej: -powierzchnia górna -------/---------- - powierzchnia dolna ------/----------- Działało to w taki sposób, że powietrze z dolnej części profilu przepływało na górną.... Proszę o adres mejlowy na pw- podeśle stosowne materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 :Działało to w taki sposób, że powietrze z dolnej części profilu przepływało na górną.... Witaj. Bardzo dziękuję za przesłane materiały. Nie bardzo mogłem wtedy odpowiedzieć bo padła moja klawiatura i tylko myszką coś tam wkleiłem. Pozdrawiam PS: jak się klika "pomógł?" No kto mi pomoże? Jak się klika pomógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi