Skocz do zawartości

AeroFly Professional Deluxe jak ustawić turnigy 9x pod heli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie jak ustawić turnigy 9x by w AeroFly Professional Deluxe latać heli mam tryb heli na mode2 ustawione jak dokładniej ustawić apkę co dokładniej trzeba ustawić by w tym symulatorze latać heli ?

Opublikowano

Ja moze nie dokladnie ale jak pamietam to jesli latasz samolotem to i helikiem tez bez problemu...

Jedynie problem może być z silnikiem który nie startuje... nie pamiętam dokładnie jak to tam opisane jest ale trzeba albo pod przełącznik dać albo zrobić rewers pod tym punktem tyczącym się silnika (chyba Whellbrake/autorotation ale nie dam reki uciąć)

Opublikowano

tak wiem że da się polatać pod trybem samolotu bo mam ustawione ale chodzi mi właśnie dokładnie jak ustawić symulator i apkę by w trybie heli latać tak by bardziej przypominało latanie helikiem trudniej się steruje i bardziej przypomina sterowanie modelem

Opublikowano

Ja mam tak

16. Colective pitch to drązek gazu

17 cyclic pitch jak wysokość

18 roll jak lotki

19 Tailrotor jak kierunek

20. Engine 100%

silnik startuje od razu, a gazem (lewy) steruję kątem natarcia łopat

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.