sedols Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gdzie można kupić najtaniej nową aparaturę turnigy x9 bo chyba nic lepszego w jej cenie nie dostane? Udało mi się znaleźć nadajnik z odbiornikiem za 300zł to dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Często tutaj na forum za 250zł są sprzedawane całe zestawy (nowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Gdzie można kupić najtaniej nową aparaturę turnigy x9 bo chyba nic lepszego w jej cenie nie dostane? Udało mi się znaleźć nadajnik z odbiornikiem za 300zł to dobra cena? Jeszcze niedawno można było kupić za 260zł z przesyłką na Allegro. W hobbyking.com na razie nie ma, ale cena atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedols Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 W hobbyking.com na razie nie ma, ale cena atrakcyjna A ile wyniosła by cena po wszystkich opłatach z kosztami przesyłki włącznie tak mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 W hobbyking.com na razie nie ma, ale cena atrakcyjna A ile wyniosła by cena po wszystkich opłatach z kosztami przesyłki włącznie tak mniej więcej? 64$ czyli płacąc paypalem ok 227zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xader Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 W hobbyking.com na razie nie ma, ale cena atrakcyjna A ile wyniosła by cena po wszystkich opłatach z kosztami przesyłki włącznie tak mniej więcej? 64$ czyli płacąc paypalem ok 227zł + ryzyko cla + vat, z drugiej strony mozesz w ramach jednej paczki odrazu wziasc baterie i podswietlenie w lepszej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A zdarzyło się kiedyś żeby trzeba było cło płacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A zdarzyło się kiedyś żeby trzeba było cło płacić? Cła praktycznie nie ma - jest VAT (23%) - się zdarza płacić .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A zdarzyło się kiedyś żeby trzeba było cło płacić? Nie ma cła na artykuły modelarskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A zdarzyło się kiedyś żeby trzeba było cło płacić? Nie ma cła na artykuły modelarskie. Ale "łucone" Celniki, potrafią to uznać za elektronikę użytkową czy zabawki... :wink: A kłóć się potem... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 na szczęście mi się tak nigdy nie zdarzyło i niech tak pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A zdarzyło się kiedyś żeby trzeba było cło płacić? Nie ma cła na artykuły modelarskie. Ale "łucone" Celniki, potrafią to uznać za elektronikę użytkową czy zabawki... :wink: A kłóć się potem... :devil: Bardzo możliwe. Mam za mały staż "zakupowy" w Chinach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jakby takie za 250 się trafiło to biorę od ręki i nie walczę z Hobby kingiem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a jak uwazacie lepiej zamowic na aledrogo czy moze ze sklepu modelarskiego za troche więcej? z tym ze w sklepach jest na nią gwarancja nawet do 2-ch lat a jak wiemy potrafi sie zepsuc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a jak uwazacie lepiej zamowic na aledrogo czy moze ze sklepu modelarskiego za troche więcej? z tym ze w sklepach jest na nią gwarancja nawet do 2-ch lat a jak wiemy potrafi sie zepsuc... IMO jak już działa, to działać będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A czy dostaje się z aparaturą koszyczek na baterie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A czy dostaje się z aparaturą koszyczek na baterie? Tak i pierwsze co trzeba zrobić to uciąć kable od tego koszyczka (mogą się przydać), natomiast koszyk wyrzucamy i lutujemy pakiet nimh. Ewentualnie kupujemy pakiet life lub lipo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 czemu? Bo któregoś dnia z tego powodu będziesz zbierał model do worka. PS Przeżyłem to, tylko mój model wkomponował się w zbocze i oprócz modelu w worku wyszedłem jeszcze pocięty przez dzikie róże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel_Kaszëbë Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 któregoś dnia z tego powodu będziesz zbierał model do worka. Święte słowa. Taki błąd popełniłem w jednym z modeli. Myśl pod "tytułem" wystarczy prądu w nadajniku jeszcze na ten jeden lot spowodowała dematerializację eXtrima :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi