Linean Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Czesc jak nazywa sie taka mata uzywana przez modelarzy na lotniskach zeby rozlozyc czesci i zeby nic w trawie nie poginelo , przydalo by mi sie takie ale nie wiem pod jaka nazwa szukac , taka niewielka . Mysle ze ktos zrozumie o co mi chodzi pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 KARIMATA ??? :rotfl: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xader Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A moze recznik? http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 haha no niestety ani to ani tamto , to co ja widzialem bylo z takiej gumy jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Może chodzi o mikrogumę ? http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mikroguma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 o właśnie o coś takiego mi chodziło dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejC Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Taką matę można nabyć w dwóch miejscach: W sklepach z akcesoriami motoryzacyjnymi. służy do wykładania podłogi w bagażniku samochodu. drugie miejsce to sklep z przyczepami i częściami do kampingów. taką tkaninę używa się na podłogi do przedsionków . A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ale też są bardzo podobne karimaty, tylko trochę delikatniejsze i na pewno sporo tańsze od tej mikrogumy. Za około 180x60cm płaciłem około 35zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 e tam, karimaty i gumy. latem raz pojawiłem się na polu ze STOLIKIEM ! z 8 osób podchodziło po kolei, oglądało i się pytało co i jak. a to taki stolik co i nasze babcie miewały na działkach, tylko ten nowy był, turystyczny z decathlonu za ~70pln (pewno da się znacznie taniej na bazarku go zdobyć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Gumy te stosuję się do robienia elementów podłóg, półek bądź wyciszenia Własnie dzień w dzień mam styczność w pracy z tą gumą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jak już stolik to z"pełnym wyposażeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jak już stolik to z"pełnym wyposażeniem" sucha gazeta? ...no jak można.... chociaż by kolega postawił sok dla wnusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Jak już stolik to z"pełnym wyposażeniem" sucha gazeta? ...no jak można.... chociaż by kolega postawił sok dla wnusia to "wyposazenie " to wszystko wokół , a nie wnuś ,tylko "kolega" A tak naprawde to synuś kolegi ale "równy gosc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ale skucha...................... przepraszam i błagam o wybaczenie ! Niby wiem a jednak mylę fakty .... teraz to dopiero popełniłem faux pas Uroczyście obiecuję ograniczać masło , smalec i Golonki i mog odbyć w ramach pokuty pielgrzymkę na kolanach do Kalisza :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 "odbyć w ramach pokuty pielgrzymkę na kolanach do Kalisza " te kolana Ci daruję ,ale na czterech kołach nie odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi