mayo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam wszystkich bardzo serdecznie! forum przeglądam już od dawien dawna, natomiast dopiero teraz zdecydowałem się na czynne uczestnictwo kolka słów o mnie: Mam na imię Grzegorz, pochodzę ze Wschowy (woj. lubuskie), aktualnie mieszkam we Wrocławiu gdzie kończę studia (Automatyka i robotyka; Politechnika Wrocławska). Modelarstwem zajmuję się od ponad 10lat (redukcja, karton, RC od kilku lat). Z racji specyficznego kierunku studiów (wydział mechaniczny) posiadam pewną wiedzę zarówno z mechaniki i elektroniki (tu głównie systemy automatyki), z której oczywiście jak najczęściej będę starał się nieść pomoc To chyba wszystko jak na początek. Wkrótce ukaże się mój awatar pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Siema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witaj i co MAREX rzecze, niech się z rychłym czasem ziści co by nam Twe towarzyszenie radości dodało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.