instruktor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie wytrzymałem musze się pochwalić, mam do oblotu dwa" skrzydełka" Jeden to Hai 2 m a ,drugi KilerHai tez 2 m .Dlaczego od razu dwa? Tak wyszło ,miałem "szkieletora " Haia i dostałem wycinankę Kilera i tak na przemian je robiłem .Kiler pusty jeszcze waży 800 g.Oba będa napędzane silnikami typu" samoróbka".o ciagu statycznym ok 2 kg. A Hai gotowy do lotu ok 1500g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Szczepan świetnie wyszły. Prezentują się pierwsza klasa, cóż z Twojej ręki to nic innego wyjść i tak nie może. Bardzo ciekaw jestem jak to będzie latało. Kurde wszyscy robią na około skrzydełka, chyba i ja się będę musiał skusić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 'Prezentują się pierwsza klasa, cóż z Twojej ręki to nic innego wyjść i tak nie może" Jestem zażenowany :oops: Kilera juz widziałem jak lata ,'"zwykłego "2 m jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Fajne ! Zdawało mi się, że tę 2 już pokazywałeś swego (dość odległego) czasu. Jeszcze nie leciała ? Nie boisz się tych pasków i serw w 2, że będą robiły za turbulator ? Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Panie Szczepanie , a pan fpv posiada? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 paski są również folią termokurczliwą i dobrze zaprasowaną tak że nie ma obawy o działanie jako turbulator . Pokazywłem zwykłego Haia ale jako szkieletora ,a mam też małego tzn 1.3 m .Mam trochę brzydki zwyczaj zacząć model ,zrobić "szkieletora" i odłożyć na póżniej :oops: ale tym sposobem mam teraz dwa Hai -e "Panie Szczepanie , a pan fpv posiada? " Niestety "nie dorobiłem się" Niekiedy zakładam zwykłą małą kamerkę i latam sobie nad osiedlem na filmowanie tak dla przypomnienia wrzucam fotkę tego starszego faceta, aby można było porównać jaki on jest mały :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi