czaja18 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Wiecie może gdzie da sie kupić (w polsce) śmigła do napędu pchającego :?: Niestety tak to jest jak ktoś woli spalinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mam ich sporo - jaki rozmiar potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Narazie żadnego nie potrzebuje ale szykuje sie na ogara i prząśniczke Jedyne co mnie ogranicza to fundusze potrzebuje pare serw, przydałby się nowy nadajniczek itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 smigła do napędu pchającego możesz kupić tu http://www.modelarski.com/index.php?page=main&cat_id=144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Narazie żadnego nie potrzebuje ale szykuje sie na ogara i prząśniczke Jedyne co mnie ogranicza to fundusze potrzebuje pare serw, przydałby się nowy nadajniczek itp. Bardzo piękne plany i życzę Ci powodzenia w ich realizacji. Jednak przy budowie tych modeli szczególnie w z napędem spalinowym napotkasz kilka innych problemów które nie występują w klasycznych modelach. Ja kiedyś też miałem taki plan tzn. Prząśniczka ,potem Ogar . Zrobiłem tylko Prząśniczkę z PM nr 112 jeżeli się nie mylę i ją ulotniłem Ogara nie zacząłem i kadłub z laminatu który kupiłem odsprzedałem. Teraz zrobiłbym te modele trochę mniejsze i z napędem elektrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.