czaja18 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Wiecie może gdzie da sie kupić (w polsce) śmigła do napędu pchającego :?: Niestety tak to jest jak ktoś woli spalinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Mam ich sporo - jaki rozmiar potrzebujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted November 17, 2006 Author Share Posted November 17, 2006 Narazie żadnego nie potrzebuje ale szykuje sie na ogara i prząśniczke Jedyne co mnie ogranicza to fundusze potrzebuje pare serw, przydałby się nowy nadajniczek itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 smigła do napędu pchającego możesz kupić tu http://www.modelarski.com/index.php?page=main&cat_id=144 Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Narazie żadnego nie potrzebuje ale szykuje sie na ogara i prząśniczke Jedyne co mnie ogranicza to fundusze potrzebuje pare serw, przydałby się nowy nadajniczek itp. Bardzo piękne plany i życzę Ci powodzenia w ich realizacji. Jednak przy budowie tych modeli szczególnie w z napędem spalinowym napotkasz kilka innych problemów które nie występują w klasycznych modelach. Ja kiedyś też miałem taki plan tzn. Prząśniczka ,potem Ogar . Zrobiłem tylko Prząśniczkę z PM nr 112 jeżeli się nie mylę i ją ulotniłem Ogara nie zacząłem i kadłub z laminatu który kupiłem odsprzedałem. Teraz zrobiłbym te modele trochę mniejsze i z napędem elektrycznym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.