Krzysztof.R Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jak w temacie poszukuje planów Edge 540 Dane modelu : Rozpiętość : 1200mm - 1500mm Materiał wykonawczy : Depron (Castorama ;D ) Najlepiej w .pdf na a4 ale inne też z chęcią przyjmę rureczki@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz145 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Proszę, oto plany http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=767157 właśnie taki skończyłem i jest naprawdę niezły :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Robiłeś z depronu? W wątku z linku robi gość z 10mm płyty styropianowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 też się nad tym zastanawiam... wolałbym mieć normalną konstrukcję skrzydła i procent profilu był by większy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz145 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 tak robiłem z depronu, tylko dodałem szkielet z balsy i wyszedł tak samo dobrze jesli chcesz mozesz zrobic z tej płyty niedługo dodam relacje z budowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi