Anluk Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Ok, dzięki bardzo. Będę testował dziś po powrocie do domu. Adam, oczywiście wszystko działa jak opisałeś. Dzięki za pomoc. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Anluk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Hej, Mam problem z dźwiękami vario w moim, taranisie. Może ktoś będzie w stanie dostrzec co ustawiam źle. Problem objawia się tym, że jak model opada to nie ma żadnego dźwięku. Przy wznoszeniu dźwięk jest (nie najlepszy ale jakiś jest). Poniżej moje ustawienia: Przełączniki logiczne: L1: a>x VSpd 0,1m/s SD(strzałka w dół) L2: z<x VSpd -0,5m/s SD(strzałka w dół) Funkcje specjalne: SF1: L1 wariometr SF2: L2 wariometr Telemetria: Wysokościomierz: Żródło vario: prędkość pionowa Limity vario : -3 -0.3 0.0 3 Mam nadzieję że ktoś będzie w stanie rzucić na to okiem i coś doradzić. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi