grzegorz12 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ogłaszam mobilizacje do pierwszej beskidzkiej eskadry. Jest nas wielu z tego regionu ,którzy mieszkają u pod nurza Beskidów ,i latają modelami ESA najwyższa pora się jakoś scalić i stworzyć eskadrę .Jesteśmy porozrzucani w różnych miejscowościach, ale łączy nas wspólna pasja jaką jest modelarstwo,a dla zabicia nudy ESA. Mieszkamy w pięknym regionie i warto by było nasz pochodzenie zaprezentować w Pucharze Polski w tym roku.Do zgłoszenia eskadry jest potrzebnych min. 4 pilotów ,mile widziane są tez Panie . Stworzenie eskadry ma na celu możliwość spotkania się razem na treningach ,a zwłaszcza kiedy większości latamy na własnych lotniskach,reprezentowanie nas na zawodach,popularyzację modelarstwa i chęć pomocy innym w tym temacie. Pozdrawiam Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Potrenujemy jak zejdą śniegi ... Drugi chętny - może w tym roku będę miał ciut więcej czasu i "pogonimy" razem inne eskadry ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Radze się pośpieszyć z tą mobilizacją, by zgłosić eskadrę do NC1 ESA. Jeśli tego nie zrobicie przed pierwszymi zawodami, będziecie traktowani raczej indywidualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 widzę tu chęć przejęcia jednego zawodnika z Eskadry Kraków :lol2: Zapraszamy na treningi i do rywalizacji nie tylko na zawodach. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 macie moje wsparcie chetnie też będę ciągał z wami tasiemki po niebie:) członkiem jednak nie zostanę bo moje serce i dusza należy do współbraci z którymi walczyłem ramię w ramię rok cały... ale postaram się zmobilizować chłopkaów z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja mogę zostać mechanikiem I jak już wiesz chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasikonik454 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 I ja się oczywiście piszę... wszak sierpniowe zawody jak dobrze pójdzie organizujemy w Kozach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No to widzę,że pomału się tworzy eskadra,byle nas było więcej -pytajcie kolegów i koleżanki z którymi latacie ,może oni się skuszą gwarantujemy wspaniałą zabawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 OTO skład ''eskadry podbeskidzie'' Grzegorz R. [TATA-Maji] Marcin B. [pasikonik] Jerzy [buwi777] Rafał B. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o poinformowanie ,15-16 marca podaje skład do pucharu. A już za 2 tygodnie pierwsze zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Koledzy ja będę Wam kibicował... Polatałbym, powalczył ale systematyczne wyjazdy nie wchodzą w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Widzisz Adam ,to jest zabawa ,jak tylko czas i fundusze pozwolą to będziemy aktywnie uczestniczyć.Ale za to miło Cię będzie widzieć w składzie eskadry.Najbliżej B-B , są zawody w Kozach i Krakowie .Tak że możesz startować Teraz 24 marca w Wrocławiu są zawody,gdzie chcemy się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 zarejestruj eskadrę na forum ACES - Daniel (NC-1) przedłużył czas zgłaszania eskadr ale masz już niewiele czasu.ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasikonik454 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jako że do zawodów w Kozach pozostało 45 dni a sami z Grześkiem nie wyrobimy szukamy ochotników do obsługi zawodów. Mam nadzieje że przy takim zaangażowaniu Domu Kultury i gminy w Kozach impreza ma szansę stać się cykliczną jeżeli oczywiście wszystko pójdzie gładko. W weekend zawodów odbędą się dożynki województwa śląskiego organizowane przez gminę tak że dodatkowe imprezy i mam nadzieje duża publika. Nasz powstająca eskadra ma szanse się wykazać może nie w boju tym razem ale jako dobrzy organizatorzy. Jeżeli ktoś jest chętny do pomocy proszę o kontakt. Zorganizujemy jakieś spotkanie przy grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasikonik454 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Założyłem osobny temat w sprawie pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi