Maciek22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 http://www.ebay.pl/itm/Turnigy-9X-9Ch-Transmitter-w-Module-8ch-Receiver-Mode-2-v2-Firmware-/120845195053?pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item1c22ef572d Ja już zamówiłem .Zostało mało sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Już nie ma :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 jeszcze są http://www.ebay.com/itm/Turnigy-9X-9Ch-Transmitter-w-Module-8ch-Receiver-Mode-1-v2-Firmware-/120845194430?pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item1c22ef54be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Właśnie kupiłem jedną Wszystko opłaciłem... wiesz może jaki jest czas na realizację zamówienia- innymi słowy kiedy możemy spodziewać się towaru u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dobra cena, w HK przy obecnym kursie z przesyłką wychodzi 220PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 cena taka sama ale koszty przesyłki odpadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Cena bardzo dobra,chciałem kupić na hk ,ale tam nie ma .Jak czytałem to przesyłki z Angli idą około tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 I ja właśnie kupiłem. Zobaczymy jak wyjdzie ten zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jeśli nie bedzie to jakis wałek (paypal wiec zawsze jakies zabezpieczenie) to bedzie to dobry zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Więc Maćku może poinformujmy się nawzajem, jak ktoś z nas otrzyma przesyłkę. Jeśli otrzymam aparaturę szybko i sprawnie- od razu zamówię jeszcze kilka sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Też kupiłem, jak przyjdzie to anuluje zamówioną w HK i wydam na cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 U mnie juz niby jest shipped, az jestem ciekaw co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No to chyba możecie już występować do PajPala o zwrot kaski: Aukcja (120845195053) została usunięta lub przedmiot jest niedostępny.A temat przerzucamy do działu niżej... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 U mnie to samo. Nie mam w historii zakupów tej apki też. A gość "No longer a registered user". !!! OSZUST !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 i ja skorzystałem, dziękuję edit: dopiero doczytałem, że problemy mogą być, ech ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ja mam ją w historii zakupów ,ale gostek usunął konto na ebay ,ale status paczki jest jako wysłana .Nie wiem co robić czy już prosić o zwrot kasy czy poczekać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Po zwrot kasy zgłaszamy się do PayPal czy ebay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziwne gostek nie wiedział ,że i tak będzie musiał zwrócić kasę i jeszcze konsekwencje prawne mu grożą .Chyba do paypal trzeba się zgłosić tylko nie wiem kiedy ???? EDIT : To co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No ja miałem przeczucie że tak będzie...cena wydawała mi się za niska. Prosiłbym tutaj o rady- kroki w jaki sposób ubiegać się o zwrot pieniędzy- były to moje pierwsze zakupy poprzez Paypal i Ebay. No a tak BTW- pisze, że moja aparatura została wysłana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No a tak BTW- pisze, że moja aparatura została wysłana. To tak jak u większości którzy coś u bolka kupili. Chyba tylko wirtualnie. Raczej marne szanse na odzyskanie kasy, nawet z paypal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi