Tomek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 W mniejszych modelach Ca wystarczy. Żywica swoje waży i na ogonie każdy gram zmienia wyważenie modelu. Czasami jednak miejsce na stery jest za duże i wtedy można podratować się żywicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artex007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Musze sie pochwalic mam wszystko zakupione co do medelu potrzeba a i zarazem kilka dni wolnego więc poskładanie wszystkiego do kupy to kwestia kilku dni ale jest sporo pytań a narazie podłączenie silniczka OS MAX 46 AX pod zbiorniczek oto fotka : http://www.daminet.pl/~artex007/IMG_0487.jpg Wiem że to co podłączyłem jest dobrze I teraz mam w zbiorniczku jeszcze dwa wyjscia jedno jest niedrożne i chyba, (tak mi sie wydaje) nie musi byc wykorzystane, a to drugie - drożne domyślam sie, że ma zostac podłaczone do tłumika ?? I to wszystko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Tak wystarczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artex007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 no i są problemy kupiłem sobie klips do żarzenia świecy ale coś on nie bardzo działa jak wykonac to poprostu ze zwykłej bateri ?? I inne pytania iloma aperami ładowa naprzykład pakiety 4x AA 2700 mAh no i fajnie byłoby wiedzie jakim prądem ładowac ten akumulatorek od klipsa i jak długo??, bo moja ładowarka nie ma programu do ładowania podedynczych akku , na stronie jest opis tego akumulatora : akumulator niklowo-kadmowy 1,8 Ah. Z góry dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artex007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 cały modelik złożony elektronika wmontowana pozostaje tylko kwestia silnika w poniedziałek znów zaczynma prace wiec chyba nie zdaże go odpali a problem jest chyba przepalona świeca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 iloma aperami ładowa naprzykład pakiety 4x AA 2700 mAh możesz ładować tyloma amperami ile chcesz, ale dla takiego pakietu najlepsze będą natężenia 270mA (ładowanie formujące) - 2,7A (ładownie szybkie, nie polecam) a akumulatorek od klipsa prądem 180mA (14h) do 1,8A (1 - 1,5h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.