madrian Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 (edytowane) Zbuduj autooperatora. Kask budowlany, kamera i super glue... A po bokach puszki z płynem odżywczym i słomką. Edytowane 13 Maja 2012 przez madrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wrerszcie doczekałem się operatora kamery i nowego modelu tamten nie nadawal się do krecenia filmów podczas lotu. Proporcje nowego wziołem z modelu swobodnie latającego z lat trzydziestych z samiuśkiego USA rozkładane skrzydła znacznie ułatwiają transport, co jest fajne. Zaskoczył mnie swoją szybkością wznoszenia i szybowania. Oto foty By patryk224 at 2012-06-10 By patryk224 at 2012-06-10 By patryk224 at 2012-06-10 By patryk224 at 2012-06-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Super, teraz czekamy na więcej zdjęć i jakiś skromny opis Grifon 700 nie nadawał się z uwagi na prędkość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Wyposażenie takie jak w grifonie rozpietośc 1000 mm cięciwa skrzydła 120 mm długośc kadłuba liczona od śmigła 600 mm skrzydło dzielone łączone sklejkowym łącznikiem, statecznik poziomy przykrecony na srube, wszystko miesci się w reklamówce, co sprawia, że model jest bardziej mobilny. Dzisiaj mialo być latanie, ale deszcz, deszcz, deszcz w morde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 A było to tak, pękł łącznik łączący obie połówki skrzydła i kratownica kadłuba poszła w p..... a że model piękny to nie był postanowiłem go odbudować żeby ludzi nie straszył wyglądem. Powstały nowe stateczniki kratownica centropłat został odchudzony i powiekszony, model jest lekki i lata jak szybowiec, co można zauważyć jak sie przesmaruje miejsce lądowania o 20 metrów. Cierpi jedszcze na syndrom wieku niemowlecego, ale jutro na spokojnie to wyleczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi