Marek_Spy Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 nie wlasnie a ja lubie acro 3 D .... no na tyle ile potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mam silnik Os Mal La 10 i nikt go nie potrzebuje więc wygląda na to że silnik zostanie u mnie. Myślicie że do eXtrima się nada? Nie chodzi mi o żadne akrobacje 3d tylko zwykłe latanie, i jaką pętlę czy beczkę. Szkoda mi zarówno silnika jak i modelu, może by coś pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja właśnie buduję extrima pod taki silniczek i myślę że sobie spokojnie poradzi. Teraz latam trenerkiem z tym silniczkiem waży wraz z paliwem 1400gram i lata ,a extrim wyjdzie gdzieś około 750-800gram (może nawet mniej) W obecnym stanie poklejony bez foli ze zbiorniczkiem 110ml łożem silnika waży 320g silniczek 130 serwa 50g pakiet 60g odbiornik 10g i kółka 14g razem prawie 600g dotego jeszcze folia i pare pierdułek przewody itp. Moj silniczek ze śmigłem 7x4 wykręca 16000obrotów więc jestem optymistom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam Po dłuższej przerwie zaczołem oklejać model (po raz pierwszy) wszystko wyszło ładnie oprócz skrzydła, folia na skrzydle bez zarzutu ale się skręciło i tu problem co z tym fantem zrobić proszę o rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Opalarka, czy nawet przyzwoita suszarka w łapę i do roboty! Prostujesz skrzydło, a nawet lekko skręcasz w drugą stronę i naprężasz folię. Czekasz, aż odpuści i powtarzasz czynność - do skutku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Dzięki bardzo już po zabiegu wyszło super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witam mój extrim doczekał się wreszcie oblotu , waga do lotu z paliwem(100ml) 850 gram silniczek większy niż planowałem gp-15 ,do tego modelu w sam raz. Pare fotek po pierwszych lotach a tu w hangarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.