larith Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Szukam warsztatu w wawie najlepiej na pradze, ktory polutuje mi srebrem rurke kwasowa z mosiezna. Bede wdziewczny z namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Na Mińskiej 18 jest mały warsztacik, specjalizujący się w lutowaniu twardym oprawek okularów. Jeśli te rurki to mały gabaryt, dadzą rade? www.naprawaokularow.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larith Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 =Rrurka f8mm. Juz sobie poradzilem, na nastepny raz sie do nich zglosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Szukam warsztatu w wawie najlepiej na pradze, ktory polutuje mi srebrem rurke kwasowa z mosiezna. Bede wdziewczny z namiarywitam mam dostęp do warsztatu gdzie mogę lutować srebrem, spawać aluminium, stal jak kogoś to interesuje to proszę na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi