lisartur Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 ... a ja już miałem nadzieję, że to szybowczyk VEGA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Nie mylą ci się czasem kierunki lotu, bo widzę że model jest cały biały, masz na to jakiś patent? Mi myli się czasem czy model leci na mnie, czy ode mnie, a chętnie poleciałbym trochę dalej i i wyżej coś nagrać z pokładu, ale boję się że się pogubię z kierunkami. Miałem już raz taką sytuację, o mało modelu nie straciłem nad lasem ew. jeziorem bo było dosyć niedaleko, więc wolałbym nie powtarzać takich sytuacji. PS. Wygodnie Ci latać w rękawiczkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Może trochę dopisze od siebie , to był jej pierwszy lot ,Vega dostanie malowanie i będzie wyposażona w FPV. PS. Wygodnie Ci latać w rękawiczkach? - Niemam z tym żadnego problemu. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Daj namiary na takie rękawiczki :mrgreen: :mrgreen: Ja dzisiaj , właśnie przez rękawiczki Zagi rozwaliłem doszczętnie :? Czy ta płoza pod modelem się nie niszczy? Z czego ona jest zrobiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekkk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Koledzy, nigdy nie latałem żadnym skrzydłem - choć bardzo mi się podobają - szczególnie jak zobaczyłem na żywo na ostatnim zlocie FPV. Jednak cały czas się obawiam, że śmigiełko które wystaje także od dołu obetnie mi palce przy starcie ;-( Da się tym bezpiecznie startować ? - sądząc po Waszych filmach i palcach - powinno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja zawsze startuje z wyłączonym silnikiem, raz startowałem z uruchomionym to zaczepiłem ręką o śmigło i wyrwałem silnik tyle że był to model bez tego kwałka "kadłuba" do wyrzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zawsze może Ci to skrzydełko ktoś wyrzucić tak jak na przykład mi kolega wyrzuca: Albo możesz model chwycić za silnikiem dwoma palcami po bokach łoża silnika a kciukiem od spodu i po wyrzucie jak najszybciej dodać gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmagda3 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Płoza pod modelem wykonana jest z epp- czy się nie niszczy to się okaże bo narazie model był dwa razy w powierzu,Model dostał malowanie. Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi