Skocz do zawartości

TURNIGY 9x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje zakup aparatury, ja zdeydowałem sie na Turnigy 9x.

Prosiłbym osoby które na niej latały o opinie, czy dobrze się sprawowała?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja tak przy okazji spytam, ile wynosie mniej więcej zasięg takiej apki bo już zamówiłem. I czy da się jakoś zorientować, że tracimy zasięg czy po prostu samolot się urywa i jest po ptokach ? :(

Opublikowano

Ja też zdecydowałem się na ponowny zakup Turnigy 9x. Ale chcę ją kupić ze sklepu w Polsce. Gdzie jeszcze mogę ją nabyć oprócz ABC-RC.pl i www.rc-electrotown.pl?

Opublikowano

Wiadomo co się dzieje z tymi apkami na hobbyking? Rezerwować nie można, co ile mniej więcej jest dostawa? Strasznie się na nią napaliłem i nie wiem czego się spodziewać.

Opublikowano

Nigdy w życiu! Ja to wręcz najpierw życzę sobie punkty, a dopiero potem łaskawie odpowiadam! ;-) :P

mr.jaro, tak na poważnie, to oczywiście jak najbardziej masz rację. Te punkty to taki trochę patologiczny czynnik. Jedni zadają głupie albo trywialne pytania i zachęcają do odpowiadania na nie obiecując punkty, inni przy każdej odpowiedzi domagają się przyznawania punktów.

Osobiście wolałbym możliwość oceniania postów przez każdego użytkownika na TAK lub NIE. Wtedy łatwo byłoby oceniać, jak daną pisaninę widzą inni. A gdyby jeszcze dało się te otrzymane opinie sumować dla każdego użytkownika, to w ogóle byłoby super...

Se OTnąłem.

Opublikowano

Witam.

Turnigy 9x jest zasilane napięciem około 12V tak. Czy jest opcja, żebym zamiast pakietu (jest w drodze z Chin) podłączył zasilacz który daje 12V? Na chłopski rozum chyba nie ma przeciwwskazań :) Chcę to zrobić, ponieważ mógłbym już ćwiczyć na symulatorze nie czekając na pakiet.

Gość a7498787
Opublikowano

Witam.

Turnigy 9x jest zasilane napięciem około 12V tak. Czy jest opcja, żebym zamiast pakietu (jest w drodze z Chin) podłączył zasilacz który daje 12V? Na chłopski rozum chyba nie ma przeciwwskazań :) Chcę to zrobić, ponieważ mógłbym już ćwiczyć na symulatorze nie czekając na pakiet.

Kup sobie lepiej 8 baterii AA i włóż w koszyk.

Opublikowano

Tytułem wyjaśnienia: do symulatora baterie mogą być, ale w żadnym wypadku do rzeczywistego sterowania.

Pakiet to raptem dwa styki i potencjalne miejsca niekontaktu. "Baterejki" w koszyku to takich miejsc kilkanaście!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.