F16 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Planuje zakup aparatury, ja zdeydowałem sie na Turnigy 9x. Prosiłbym osoby które na niej latały o opinie, czy dobrze się sprawowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Świetna, śmiało możesz brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Po 8 miesiącach użytkowania brak większych zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Co prawda mam kopię Turnigy (flysky ) z modułem Frsky ponad rok i żadnych problemow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweksp1 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mam tą aparaturę około roku. Żadnych problemów. Brak zakłóceń i problemów z zasięgiem. Polecam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 A ja tak przy okazji spytam, ile wynosie mniej więcej zasięg takiej apki bo już zamówiłem. I czy da się jakoś zorientować, że tracimy zasięg czy po prostu samolot się urywa i jest po ptokach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja też zdecydowałem się na ponowny zakup Turnigy 9x. Ale chcę ją kupić ze sklepu w Polsce. Gdzie jeszcze mogę ją nabyć oprócz ABC-RC.pl i www.rc-electrotown.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capo Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Wiadomo co się dzieje z tymi apkami na hobbyking? Rezerwować nie można, co ile mniej więcej jest dostawa? Strasznie się na nią napaliłem i nie wiem czego się spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conti Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 zamówiłem 1.1.2012 i wysłali 3.2.2012 po 4 dostawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Do podłączenia pod symulator wystarczy kabel minijack-minjack stereo tak (chodzi o Hardware)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F16 Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja też zdecydowałem się na ponowny zakup Turnigy 9x. Ale chcę ją kupić ze sklepu w Polsce. Gdzie jeszcze mogę ją nabyć oprócz ABC-RC.pl i www.rc-electrotown.pl?Natrafiłem na takie coś nowe i z gwarancją: http://allegro.pl/aparatura-turnigy-9x-v2-2-4ghz-9ch-gwarancja-instr-i2109042979.htmlPomogłem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Nigdy w życiu! Ja to wręcz najpierw życzę sobie punkty, a dopiero potem łaskawie odpowiadam! ;-) mr.jaro, tak na poważnie, to oczywiście jak najbardziej masz rację. Te punkty to taki trochę patologiczny czynnik. Jedni zadają głupie albo trywialne pytania i zachęcają do odpowiadania na nie obiecując punkty, inni przy każdej odpowiedzi domagają się przyznawania punktów. Osobiście wolałbym możliwość oceniania postów przez każdego użytkownika na TAK lub NIE. Wtedy łatwo byłoby oceniać, jak daną pisaninę widzą inni. A gdyby jeszcze dało się te otrzymane opinie sumować dla każdego użytkownika, to w ogóle byłoby super... Se OTnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Co powiecie na to. Poszła za ponad 600zł :shock: http://allegro.pl/aparatura-turnigy-9x-v2-odbiornik-pakiet-krk-i2086260730.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remix Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Co powiecie na to. Poszła za ponad 600zł :shock: http://allegro.pl/aparatura-turnigy-9x-v2-odbiornik-pakiet-krk-i2086260730.html Brak slow.... Pamiętam jak kupowałem swoja w PL za 300 :shock: NÓWECZKĘ Teraz coraz częściej się zastanawiam czy 2giej sobie nie kupić ale na pewno nie w pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Witam. Turnigy 9x jest zasilane napięciem około 12V tak. Czy jest opcja, żebym zamiast pakietu (jest w drodze z Chin) podłączył zasilacz który daje 12V? Na chłopski rozum chyba nie ma przeciwwskazań Chcę to zrobić, ponieważ mógłbym już ćwiczyć na symulatorze nie czekając na pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Witam. Turnigy 9x jest zasilane napięciem około 12V tak. Czy jest opcja, żebym zamiast pakietu (jest w drodze z Chin) podłączył zasilacz który daje 12V? Na chłopski rozum chyba nie ma przeciwwskazań Chcę to zrobić, ponieważ mógłbym już ćwiczyć na symulatorze nie czekając na pakiet. Kup sobie lepiej 8 baterii AA i włóż w koszyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Tytułem wyjaśnienia: do symulatora baterie mogą być, ale w żadnym wypadku do rzeczywistego sterowania. Pakiet to raptem dwa styki i potencjalne miejsca niekontaktu. "Baterejki" w koszyku to takich miejsc kilkanaście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi