Gość Anonymous Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam was serdecznie jako nowy użytkownik chciałem się od razu przedstawić Mam na imię Michał i od października zaczynam studia kierunek(administracja) 8) Jest to drugie moje mam nadzieję że hobby na maxa A więc jedną z moich pasji są samochody marki audi druga natomiast zdalnie sterowane modele samolotów :mrgreen: (taki mi sie wydaję) Mam nadzieję że jako nowy członek forum mogę liczyć na waszą pomoc i zrozumienie jeżeli pojawią się błędy w moich postach :mrgreen: Tak więc zaczynam od podstaw nie mam o tym pojęcia ale mam nadzieję że pokierujecie mnie w dobrym kierunku :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.