Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znaczy mi chodziło tak o ostatnie 2 miesiące, kiedy to aparatura cały czas jest backorder. Ostatnio dostarczone paczki kiedy były zamawiane np. zamówione 1 listopad dostarczone 5 styczeń, nie wiem jak to wyjaśnić.

Opublikowano

Znaczy mi chodziło tak o ostatnie 2 miesiące, kiedy to nadajnik cały czas jest backorder. Ostatnio dostarczone paczki kiedy były zamawiane np. zamówione 1 listopad dostarczone 5 styczeń, nie wiem jak to wyjaśnić.

Nie dostaniesz jej łatwo bez backordera.

Kolega jakiś czas temu zamówił (w okolicy Świąt), a paczka do niego ok tydzień temu wyszła.

M.

Opublikowano

zamówiłem 1.1.2012 z HK i do tej pory były 3 dostawy a ja dalej czekam w kolejce :)

p.s.

widzę ze zmienił się mój status - wysłane do pakowania :)

Gość a7498787
Opublikowano

Dzisiaj około godziny 2 w nocy była przez chwilę dostępna.

Opublikowano

Jak ktoś nie może się doczekać na dostawę w HobbyKing może alternatywne żródło:

http://www.leaderhobby.com/product.asp?ID=9394001220239

Może mnie wzrok myli, ale to nie jest Turnigy 9x coś, ala podobnego....

Bliźniak z inną nazwą.

Niestety wg strony: Stock: -141

Dokładnie bliźniak Panowie - latam na tym ponad rok i jest ok!

Elektronika taka sama jak T9x. Zmieniłam moduł nadawczy (bez konieczności ingerencji we wnętrzności tego cuda) na FrSky z telemetrią i pracuje wyśmienicie.

Opublikowano

Dzisiaj około godziny 2 w nocy była przez chwilę dostępna.

Powiedział bym raczej, że przyszła dostawa. Z około -1650 zrobiło się teraz - 1470. Ja czekam od 10 stycznia i w tym stocku jej nie dostałem. Wątpię, że ktoś mógł ją wczoraj kupić o tak bez kolejki jak jest 1,5k ludzi w kolejce. Myślę, że po prostu automat wysyła maila i tyle. Gdyby ktoś mógł sobie ją kupić wczoraj to było by to ze strony Hobby King niesprawiedliwe.

Opublikowano

Imię: Grzegorz

Zmieniłam

:shock: :shock: :wink:

:shock: :shock: :shock: no proszę - fajnie :) wyszło!!!

Opublikowano

Imię: Grzegorz

Zmieniłam

:shock: :shock: :wink:
Paweł, lepiej nie bądź taki dociekliwy bo możesz oberwać pudrem po oczach i torebką po łepetynie... :wink: :mrgreen: :devil:
Opublikowano

Może mnie wzrok myli, ale to nie jest Turnigy 9x coś, ala podobnego....

Nie tylko bliźniak, bo w sprzedaży był już zaraz po IMAX9, Eurgle, FlySky

(ten o którym mowa na rynku od 2008r) i dopiero, klon turnigy9x.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.