robertus Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mówisz o tym? Art. 557. § 1. Sprzedawca jest zwolniony od odpowiedzialności z tytułu rękojmi, jeżeli kupujący wiedział o wadzie w chwili zawarcia umowy. § 2. Gdy przedmiotem sprzedaży są rzeczy oznaczone tylko co do gatunku albo rzeczy mające powstać w przyszłości, sprzedawca jest zwolniony od odpowiedzialności z tytułu rękojmi, jeżeli kupujący wiedział o wadzie w chwili wydania rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Nie 557 tylko 577. Art. 577. § 1. W wypadku gdy kupujący otrzymał od sprzedawcy dokument gwarancyjny co do jakości rzeczy sprzedanej, poczytuje się w razie wątpliwości, że wystawca dokumentu (gwarant) jest obowiązany do usunięcia wady fizycznej rzeczy lub do dostarczenia rzeczy wolnej od wad, jeżeli wady te ujawnią się w ciągu terminu określonego w gwarancji. § 2. Jeżeli w gwarancji nie zastrzeżono innego terminu, termin wynosi jeden rok licząc od dnia, kiedy rzecz została kupującemu wydana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Oj przepraszam, literówka. To wracam do pytania jaka jest gwarancja producenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Gwarancja producenta reguluje oddzielna umowa między nim, a dystrybutorem. Hobby King, natomiast, udziela swoim klientom raczej rękojmi. Jednym z warunków udzielenia gwarancji jest sieć punktów serwisowych, których HK nie posiada (z tego co wiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 MODE 1 w HK dostępne w ilości 4 sztuk :wink: EDIT: było 30s temu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senator Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Mój status na mode 2 zmienił się dzisiaj na Reserved, zamówiona 10.01.2012. Teraz tylko czekać aż wyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timi Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 OK 9 dostałem maila że mode2 było dostępne:p Teraz Bacorder jest na jakieś 1300sztuk. nowy rok zawitał Chińczyki wzieli się do roboty. Co ciekawe w magazynie w DE też już nie ma :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedols Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jakie jest wasze zdanie Panowie, czy ta bliźniacza do Turnigy 9x aparatura http://www.abc-rc.pl/p/103/1840/aparatura-flysky-fs-th9x-9ch-2-4ghz-mode-2-lcd-turnigy-9x-aparatury-rc-zestawy-aparatury-i-osprzet-rc.htm jest warta uwagi? Czym ona może się różnić od chińskiego oryginału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Różnią się tylko naklejką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Stany mag na dzień 13.02.2012 g23:00 naszego czasu Mode1 -22 Mode2 -1207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Coś mi się wydaje że cena o 10USD do góry skoczyła :?: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F16 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Coś mi się wydaje że cena o 10USD do góry skoczyła :?: :!:Ale tylko MODE 2 zdrożała, MODE 1 bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Cóż kiedy to nadal jej nie można dać do koszyka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F16 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Cóż kiedy to nadal jej nie można dać do koszyka...Mi wczoraj rano się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Cóż kiedy to nadal jej nie można dać do koszyka...Można, tylko JavaScript to blokuje. Nie ma walidacji po stronie serwera więc można kupić wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 to teraz pytanie, jak zablokować JavaScript abym ona nie blokowała możliwości zamówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 tak: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_addItem.asp?idProduct=8992&quantity=1 W idProduct podajesz id produktu w quantity ilość ale widzę że poprawili trochę skrypty i nie daje się zwiększyć ilości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnii Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 niestety nie tylko skrypt ale i cenę :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 58$, a ja sobie jeszcze jedną chciałem zamówić :/ Zaczyna drożeć ta aparaturka... PROTON A mode 1 byś tak mógł wrzucić i tu dać linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Mode 1 http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_addItem.asp?idProduct=8991&quantity=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi