Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówisz o tym?

Art. 557. § 1. Sprzedawca jest zwolniony od odpowiedzialności z tytułu rękojmi, jeżeli kupujący wiedział o wadzie w chwili zawarcia umowy.

§ 2. Gdy przedmiotem sprzedaży są rzeczy oznaczone tylko co do gatunku albo rzeczy mające powstać w przyszłości, sprzedawca jest zwolniony od odpowiedzialności z tytułu rękojmi, jeżeli kupujący wiedział o wadzie w chwili wydania rzeczy.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie 557 tylko 577.

Art. 577. § 1. W wypadku gdy kupujący otrzymał od sprzedawcy dokument gwarancyjny co do jakości rzeczy sprzedanej, poczytuje się w razie wątpliwości, że wystawca dokumentu (gwarant) jest obowiązany do usunięcia wady fizycznej rzeczy lub do dostarczenia rzeczy wolnej od wad, jeżeli wady te ujawnią się w ciągu terminu określonego w gwarancji.

§ 2. Jeżeli w gwarancji nie zastrzeżono innego terminu, termin wynosi jeden rok licząc od dnia, kiedy rzecz została kupującemu wydana.

Opublikowano

Gwarancja producenta reguluje oddzielna umowa między nim, a dystrybutorem. Hobby King, natomiast, udziela swoim klientom raczej rękojmi.

Jednym z warunków udzielenia gwarancji jest sieć punktów serwisowych, których HK nie posiada (z tego co wiem).

Gość a7498787
Opublikowano

MODE 1 w HK dostępne w ilości 4 sztuk :wink:

EDIT: było 30s temu :wink:

Opublikowano

OK 9 dostałem maila że mode2 było dostępne:p Teraz Bacorder jest na jakieś 1300sztuk. nowy rok zawitał Chińczyki wzieli się do roboty.

Co ciekawe w magazynie w DE też już nie ma :roll:

Opublikowano

Coś mi się wydaje że cena o 10USD do góry skoczyła :?: :!:

Ale tylko MODE 2 zdrożała, MODE 1 bez zmian.
Opublikowano

Cóż kiedy to nadal jej nie można dać do koszyka...

Można, tylko JavaScript to blokuje. Nie ma walidacji po stronie serwera więc można kupić wszystko.
Opublikowano

:( 58$, a ja sobie jeszcze jedną chciałem zamówić :/ Zaczyna drożeć ta aparaturka...

PROTON A mode 1 byś tak mógł wrzucić i tu dać linka?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.