waldi1973 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Rzadko się zdarza, żeby ktoś napisał prawdę :twisted: - A tutaj proszę: http://aukcjewp.wp.pl/trex-100s-combo-uzywany-100-sprawny-i2091112153.html Uznaję więc to ogłoszenie za "Ciekawą ofertę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Summa summarum nie dziwię się mu- kupiłby ktoś na prezent dla dziecka, rozbił i napisał : " to coś w ogóle nie latało, wzniosło się i spadło! składam reklamację, helikopter miał latać a nie pędzić jak torpeda, pewnie coś uszkodzone było" Niestety zdarzają się takie sytuacje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 A ja tu wywęszyłem psikusa Niby pisze koleś, że poleca solo pro. Tyle, że solo pro też sprzedaje na innej aukcji - drożej od trexa Kryptoreklama samego siebie, szybciej sprzeda solo i więcej kasy dostanie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A ja tu wywęszyłem psikusa Niby pisze koleś, że poleca solo pro. Tyle, że solo pro też sprzedaje na innej aukcji - drożej od trexa Kryptoreklama samego siebie, szybciej sprzeda solo i więcej kasy dostanie xD Aaa... To takie buty.. :? No to w pomyje z taką "ciekawą ofertą".. No popatrz Paweł.. Że też nie zajrzałem głębiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ale facet napisał prawdę ... poczytajcie na epheli i pozostałych - ogólna opinia o rexiu 100 jest dość słaba i zdecydowanie wszyscy polecają solo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Dźwignia reklamą handlu! Czy jakoś tak... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Kreatywny marketing :mrgreen: :devil: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Za bardzo Was nie rozumiem. Facet wystawia na sprzedaż różne rzeczy i je w miarę rzetelnie opisuje. Czy to jest "kreatywny marketing" lub "reklama dźwignią handlu" jest zakazana? Co do słów "więcej kasy dostanie" to polecałbym próbę sprzedania czegoś nowego na allegro, z pewnością można się dorobić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Spoko Piotrze to jest dział gdzie można się nabijać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sfrustrowany Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Reksia ogólnie nie polecają, gdyż jest słabo wykonany-nerwowy, trudny do kontroli i trzeba wszystko co chwilę ustawiać, w połowie pakietu tańczy o 360*. Ale niektórzy właściciele są zadowoleni, jednakże jest to znaczna mniejszość. Tylko solo pro jak nie chcecie sobie krwi napsuć. Wyszedł nowy Reks100 wersja sport czy coś, podobno znacznie poprawili jakość produktu-warto poczekać i zobaczyć jak inni sobie radzą :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino10-0 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tak jakoś mi się skojarzyło :rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=cRbnVNL5_xw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :jupi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi