Leszek_K Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ;D ;D ;D ;D Sa jednak rzeczy ktore z pozbyciem sie pierwszej zony pozwolilem sobie zapomniec. Takie wlasnie. Druga zona sama mi pierwszego Multiplexa kupila. A co pochwalilem sie :ble: I wiele innych zabawek. Zeby nie bylo niedomowien - nie zamieniam sie, nawet na Profi5000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No i mam dylemat ,chyba zmienię żonę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No i mam dylemat ,chyba zmienię żonę :wink: Jak dobrze gotuje to nie ma sensu :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Przetestowac trzeba, w kuchni tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Przetestowac trzeba, w kuchni tez. można na stole :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 można byle stół wytrzymał intensywność testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tutaj poważna dyskusja a Tobie tylko "stół" w głowie . A tak na marginesie no 1500 E za max wypas to niestety dużo , ale MPX nigdy ceną nie grzeszył, jak dostanę w rączki pierwszą 9 to może coś skrobnę - mam już zamówioną :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 10 i tak lepsza od 9 skoro spamujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Instruktor/Utopia - a wam tylko bezecenstwa w glowie. O kucharzeniu pisalem :wink: Radek - ano jest to troche grosza ale w porownaniu z konkurencja - tak drogo to nie jest. Sa drozsze ale watpie czy lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 My też o kucharzeniu ... a o czym myślałeś ? O tym co my? ....Ty świntuszku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Sa drozsze ale watpie czy lepsze Ciekawe co na to uzytkownicy Futaby T18MZ albo Fx-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak zapłacili ze dwa wiaderka kasy to musza chwalić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Utopia - Sianem sie teraz nie wykrecaj. Zaden kucharz/kucharka na stole warzyw dziabac nie bedzie :mrgreen: Wiesiek - mowic mozna wiele, jedynie bezposrednie porownanie tych ustrojstw moze cos powiedziec. W koncu Futaba przyznala sie ze w polowie lat 90 kupili software Mpxa ale ktorys ze starszych. Ciekaw jestem kiedy sie przyznaja ze cos okolo 2000 kupili software 4000. Armand - swieta prawda. http://www.robbe.de/t-14-mz-einzelsender-m-2-ohne-hf.html :shock: To Mpx jest o 1000 tanszy. Czy Futaba jest pokryta 18 karatowym zlotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Złotem może nie ...ale kto wie czy nie robi wieczorami właścicielowi... kurcze przez to Acta to juz chyba nie wolno mi napisać co mu robi :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ACTA nie obowiazuje. I jeszcze dlugo nie. Pisz smialo, nie podkabluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 "duchownemu nie wypada" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 OK, nie wnikam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Leszku mnie jako starego MPX-owca nie trzeba przekonywać, że nowa powiem nowocześnie aparatura będzie ful wypas i będzie nawet miała minutnik do jajek, ale kurde problem w tym że mam Royalpro 16, mam 3010 kurcze i znowu nowe radio... ech jestem ZŁY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mam ten sam problem co Ty, Radku. Gdzie zamówiłeś nadajnik i kiedy ma być w sprzeaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nadajniki są zamówione w MPX-e, ale podobno w sprzedaży maja być w ...lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi