utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Sprawa makabryczna która wstrząsnęła krajem bo nie co dzień znika tak małe dziecko... Przypominam Panowie że mieliśmy zakład i czekam na te 5 flaszek ... pięć osób twierdziło że matka jest niewinna ja że to jej sprawka.. Żeby mi się teraz żaden kota ogonem nie wykręcał.. Nadal twierdzę że kobieta w szoku po utracie dziecka nie robiła by sobie delikatnego ale dokładnego makijażu - pewnie żadna normalna osoba nie myślała by o wyglądzie wtedy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 I to prawda.. Żaden normalny człowiek nie "zaciera" w sposób tak makabryczny śladów rzekomego "wypadku". Pierwsze co się robi - szuka się pomocy.. Dzwoniąc na pogotowie, biegnąc do sąsiada po pomoc, itp, a nie obmyśla się chytry plan oszukania wszystkich włącznie z ludźmi, którzy wstrząśnięci tragedią ufundowali nagrodę za pomoc w odnalezieniu dziecka.. Ciałka tej ślicznej istotki pewnie nigdy nie znajdą, bo zostało skatowane i nosi ślady mówiące o zabójstwie.. Już z premedytacją zostało to dopracowane, aby zwłok nie było. I oficjalnie zostanie wersja o działaniu pod wpływem szoku po wypadku.. -Takie jest moje zdanie.. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie bym był jakimś nadwrazliwym człowiekiem ale pracuję z dużą liczbą pracowników i obserwowałem co sie działo gdy komuś przytrafiła się jakaś tragedia w zyciu . Dziewczyna od poczatku wydawała mi sie dziwnie opanowana ..za bardzo opanowana i ten makijaż wręcz kłuł mnie w oczy ... Cholernie żal dziecka - w czasach gdy jedni nie mogą miec potomstwa choć mają ku temu wszelkie warunki inni robią takie potworności . Jeden z moich przyjaciół mówił obys się mylił - jak rodzina nie chce dziecka to my adoptujemy i to wcale nie jest takie proste w kraju gdzie decyzja o przyznaniu adopcji lezy wyłacznie w gestii starej panny z 4 kotami w domu nienawidzącej wrecz dzieci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Znów masz rację.. Ja mam synka 3-miesięcznego. Oddałbym za niego życie - jak każdy rodzic. Nie mieści mi się w głowie, jak można dzieciątko wyrzucić, albo zabić.. To zwyrodnienie powinno być karane najsurowiej - czapa.. Mamy z żoną przyjaciół, którzy pragną dziecka, starają się już ładnych parę lat i bez skutku.. koleżanka już jest załamana i myślą o adopcji.. Takie życie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ale o jakim zabiciu Wy tu piszecie? może faktycznie był to wypadek, potem była w szoku i 'zacierała' ślady. mogła być w szoku/mieć uraz psychiczny/być niedojrzała... ponoć Rutkowski upublicznił 'przesłuchanie'. według mnie, matka powinna od niego domagać się odszkodowania (za publikację bez jej zgody - jak mniemam takiej nie było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak dodał detektyw, to nie było pierwsze takie zachowanie matki półrocznej Madzi. – Zdarzyło się, że zostawiła dziecko na dwa tygodnie bez opieki źródło:http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/trwaja-poszukiwania-madzi-musimy-zrobic-wszystko,1,5016265,region-wiadomosc.html podobne słowa padły w nocy w TV z ust jakiegoś policjanta.... nie dam wiary w żaden szok -matka nie zostawia dziecka na 2 tygodnie i idzie jak to mówią w siną dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ale o jakim zabiciu Wy tu piszecie?Jeśli chodzi o mnie, to już się wyraziłem. Co mam Ci jeszcze wyjaśnić? może faktycznie był to wypadek, potem była w szoku i 'zacierała' ślady. Takie postępowanie według Ciebie coś wnosi do sprawy? Jest to okoliczność łagodząca według Ciebie?mogła być w szoku/mieć uraz psychiczny/być niedojrzała... O tak.. A równie dobrze mogła być pod wpływem narkotyków / zjadła pizzę z grzybami halucynogennymi.. Co to w ogóle za tłumaczenie?! według mnie, matka powinna od niego domagać się odszkodowania (za publikację bez jej zgody - jak mniemam takiej nie było) No.. I medal za dzielność.. Jak masz takie brednie wypisywać, to lepiej tak, żebym nie widział.. Nie mam zamiaru tym razem przez Ciebie dostać kolejnego "krawatu". Nie prowokuj mnie takimi bzdurami i zastanów się nad tym co piszesz.. W obliczu takiej tragedii - masz czelność jeszcze pisać o jakimkolwiek odszkodowaniu na rzecz matki / osoby która stoi za śmiercią dzieciątka i wodziła za nos praktycznie wszystkich? Kim Ty jesteś?! - A kto wobec tego zapłaci za całą operację poszukiwawczą? Może wyrodna matka..! Nie..? A ja Ci powiem kto zapłaci: - My wszyscy. Podatnicy. (I ty też. Chyba..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Liczę na to że jeżeli zostanie skazana za nie umyślne spowodowanie śmierci , to dojeb*** jej jeszcze za zbezczeszczenie zwłok, zaniedbnia rodzicielskie i cała ta gre aktorska.... W głowie mi się nie mieści jak można był takie masy ludzi za nos wodzić .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 A mnie strasznie mierzi japa Rutkowskiego w związku z tą sprawą... znalazł sobie chłop sposób na postawienie interesu na nogi po wyjściu z pierdla... nie ma co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 A mnie strasznie mierzi japa Rutkowskiego w związku z tą sprawą... znalazł sobie chłop sposób na postawienie interesu na nogi po wyjściu z pierdla... nie ma co... A to wcale nie jest takie ważne na tle tej sprawy.. I drugorzędne kolego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Żeby nie Rudkowski to sprawa mogła by się nigdy nie rypnąć a wyrodnej matce mogło by się upiec,wiadomo jak działa nasz system sprawiedliwości.Powoli i do :ass: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Według mnie, to Madzia jest cała i zdrowa :jupi: Tylko w innych ''ręcach'',oby tak sie stało. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ale o jakim zabiciu Wy tu piszecie?Jeśli chodzi o mnie, to już się wyraziłem. Co mam Ci jeszcze wyjaśnić?może się już nie pogrążaj może faktycznie był to wypadek, potem była w szoku i 'zacierała' ślady. Takie postępowanie według Ciebie coś wnosi do sprawy? Jest to okoliczność łagodząca według Ciebie?tak, według mnie stan psychiczny, w tym przypadku niestabilny, jest pewną okolicznością łagodzącą mogła być w szoku/mieć uraz psychiczny/być niedojrzała... O tak.. A równie dobrze mogła być pod wpływem narkotyków / zjadła pizzę z grzybami halucynogennymi.. Co to w ogóle za tłumaczenie?!grzyby i narkotyki to nie wytłumaczenie według mnie, matka powinna od niego domagać się odszkodowania (za publikację bez jej zgody - jak mniemam takiej nie było) No.. I medal za dzielność.. Jak masz takie brednie wypisywać, to lepiej tak, żebym nie widział.. Nie mam zamiaru tym razem przez Ciebie dostać kolejnego "krawatu". Nie prowokuj mnie takimi bzdurami i zastanów się nad tym co piszesz.. W obliczu takiej tragedii - masz czelność jeszcze pisać o jakimkolwiek odszkodowaniu na rzecz matki / osoby która stoi za śmiercią dzieciątka i wodziła za nos praktycznie wszystkich? Kim Ty jesteś?! człowieku, nie unoś się tak, pooddychaj chcesz kobietę karać, ale jeśli ktoś inny złamał prawo i jej należy się odszkodowanie to już źle ? podwójne standardy ?jak ktoś Ciebie nakręci w intymnej sytuacji, a potem upubliczni to np. jeszcze z hasłem 'zobaczcie jak ten #@$%#@ się zachowuje', to będziesz chciał odszkodowanie czy nie ? - A kto wobec tego zapłaci za całą operację poszukiwawczą? Może wyrodna matka..! Nie..? A ja Ci powiem kto zapłaci: - My wszyscy. Podatnicy. (I ty też. Chyba..) za to powinna matka zapłacić, tak samo jak np. za telefon do szpitala o bombie, który powoduje ewakuację. widzę że nie rozumiesz po co są sądy. wszyscy psy na niej powiesili, podczas gdy wyroku jeszcze nie było. uważasz się za najmądrzejszego? wszystkie rozumy już zjadłeś i już przewidziałeś że jest ona wstrętną zabójczynią dzieci ? p.s. być może wielu takich tragedii nie było, gdyby aborcja była dostępna dla zwykłych (biednych) ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Żeby nie Rudkowski to sprawa mogła by się nigdy nie rypnąć a wyrodnej matce mogło by się upiec . Myślisz,że policja nie potrafiłaby podstawić kilku świadków którzy zeznali by ,że do żadnego porwania nie doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Według mnie, to Madzia jest cała i zdrowa :jupi: Tylko w innych ''ręcach'',oby tak sie stało. :x Oby tak było.. Oby.. Pozostaje mieć nadzieję i czekać na efekty śledztwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Oby dziecko było całe i zdrowe .. Myślę że gdyby bez tej całej telewizji matka trafiła na dołek to szybko zaczeła by śpiewać a tak wszyscy patrzą policjantom na ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Żeby nie Rudkowski to sprawa mogła by się nigdy nie rypnąć a wyrodnej matce mogło by się upiec . Myślisz,że policja nie potrafiłaby podstawić kilku świadków którzy zeznali by ,że do żadnego porwania nie doszło. Myślę że nasza Policja działa bardzo nie udolnie i trudno by im było samemu rozwikłać sprawę.Nie twierdze że nie dali by rady ale śledztwo trwało by o wiele dłużej a wiadomo że im dłuższy czas tym ślady bardziej się zacierają (czas działa na korzyść sprawcy) i rozwikłanie sprawy w 100% ach staje się bardzo trudne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 ah, trzeba by dodać, że Rutkowski powinien za te wybryki znów trafić za kratki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Poza tą sytuacją. Panowie, poczytajcie trochę o tzw "baby blues". Nie dziwcie się, że kobieta po porodzie robi anormalne rzeczy. W skrajnych przypadkach, jak nie ma wsparcia ze strony rodziny może zrobić sobie krzywdę lub dziecku. A w tej sytuacji, myślę, że to nie jest ostatnia "prawda" w tym temacie. Sprawa jest na tyle nagłośniona, ze Policja będzie chciała ją rozwiązać a nie schować ad acta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi