robertus Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak dla mnie szkoda byłoby uczyć się na balsowym motoszybowcu, Rebiant, napisał, że pierwszy zbudowany model nie będzie jego pierwszym ulotnionym.
ppompka Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Aha, no to zwracam honor, chociaż ja wolałbym odkładać co miesiąc więcej na wyposażenie niż budować szybowca którego ulotni się za 2 lata.
Tomek12345 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zbieram powolutku na licencje pilota na szybowce, ale to miną lata zanim spełnię to marzenie.A to ja może spytam ile taka przyjemność kosztuje?
robertus Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 A to ja może spytam ile taka przyjemność kosztuje?Sporohttp://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/48-licencje_i_szkolenia_lotnicze/195-plg/35305-koszt_szkolenia_szybowcowego_do_licencji_pl_g.html
ppompka Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Niby sporo, ale tylko osoby które sa w modelarstwie 3-4 lata policzą ile wydały i za ile pieniędzy mają sprzęt w domu. Podejrzewam że po zebraniu tego do kupy to podstawówka spokojnie by wyszła.
Rekomendowane odpowiedzi