robertus Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ktoś to musi zakończyćMoja V6 ma ledwie 220KM i pojedzie 240km/h z kompletem pasażerów a do zamknięcia budzika jeszcze trochę jest zapasu.Pogodziłem Was Trochę to dziecinne co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 eptita, nie rozumiem dlaczego mimo że temat został wyczerpany nadal tak się podniecasz... 32 lata a już kompleksy wieku średniego ....co to będzie za lat 15? ładziu daj juz pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Piotr te twoje przechwałki i mącenie w wielu postach robi się żałosne.Obsługa forum powinna się tobą zainteresować.Robisz straszne zamieszanie na tym forum.Praktykuje to się wypowiadam, a w podlizywać się nie lubię. Co do obsługi forum, regulaminu nie złamałem i nikogo nie obraziłem, w przeciwieństwie do Vikarego- tak mam twoją fotkę w portfelu.A widzę, że donoszenie jest cały czas w modzie.........a szkoda nazywać Jeżdżąc piszę w dziale kołowym, czy to dziwne?. Latam wypowiadam się w dziale Heli, także to dziwi?. Pływam pisze w szkutniczym, co mące i gdzie to zamieszanie ?. A nie pojawiam się z du.. Maryni i zdobywam opinie lizusostwem. Ale koniec tak :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ładziu daj juz pokójJuż się zamykam i przestaję podpuszczać. Jeszcze brakuje, żeby wszyscy zaczęli się przechwalać, kto ma większego, kto szybszego, a kto dłuższego Nie serio, ktoś to musi zakończyć, niech to będę ja, i wyciągam rękę w ramach dobrego gestu zakończmy wszystkie docinki od A do Z.Masz rację. KOOOONIEEEEC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Ja ma najwiekszego bo kurna chodzę ubrany na czarno a w młodości byłem murzynem Paanowie...- prosze o wymiane poglądów a nie wypinanie waszych małych ,,,tych .... antenek 2,4G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Cisza -od teraz wszystko ucinamy a obsługa proszona o posprzątanie w imię wyższego dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Piotr te twoje przechwałki i mącenie w wielu postach robi się żałosne.Obsługa forum powinna się tobą zainteresować.Robisz straszne zamieszanie na tym forum. :twisted:W pełni się z Tobą zgadzam.. Obserwuję i analizuję.. Obiecałem robertusowi, że nie będę się angażował w dyskusję zbyteczną w jego założonym temacie, ale ten nasz kolega Piotr - mocno przesadza.. Powstrtymuję się.. A ostrzeżenie z wiazku z nie regulaminowm zachowaniem same są ?A teraz ci przypomnę kolego eptita:świadome wprowadzenie w błąd innych użytkowników forum wynikające zazwyczaj ze swej niewiedzy, złośliwości, czy też "wydawania mi się" itd. powtarzające się wypowiedzi w znaczącym stopniu obniżające ogólny poziom forum. Gdybyś nie wiedział co to jest - to objaśniam: Jest to fragment regulaminu forum.Za chwilkę też możesz dostać "krawat" .. Chcesz podyskutować..? Załóż temat w HP i zaproś nas do wspólnych rozmów.. Gwarantuję, że pierwszy polegniesz ;D EDIT: Cisza -od teraz wszystko ucinamy a obsługa proszona o posprzątanie w imię wyższego dobra Sorki.. Akurat pisałem.. Już nie będę.. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dobra gośćie wyluzujmy bo idzie to w złą stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Piotr te twoje przechwałki i mącenie w wielu postach robi się żałosne.Obsługa forum powinna się tobą zainteresować.Robisz straszne zamieszanie na tym forum. :twisted:W pełni się z Tobą zgadzam.. Obserwuję i analizuję.. Obiecałem robertusowi, że nie będę się angażował w dyskusję zbyteczną w jego założonym temacie, ale ten nasz kolega Piotr - mocno przesadza.. Powstrtymuję się.. A ostrzeżenie z wiazku z nie regulaminowm zachowaniem same są ?A teraz ci przypomnę kolego eptita:świadome wprowadzenie w błąd innych użytkowników forum wynikające zazwyczaj ze swej niewiedzy, złośliwości, czy też "wydawania mi się" itd. powtarzające się wypowiedzi w znaczącym stopniu obniżające ogólny poziom forum. Gdybyś nie wiedział co to jest - to objaśniam: Jest to fragment regulaminu forum.Za chwilkę też możesz dostać "krawat" .. Chcesz podyskutować..? Załóż temat w HP i zaproś nas do wspólnych rozmów.. Gwarantuję, że pierwszy polegniesz ;D EDIT: Cisza -od teraz wszystko ucinamy a obsługa proszona o posprzątanie w imię wyższego dobra Sorki.. Akurat pisałem.. Już nie będę.. :lol2: Ale kończąc to autorze piszesz z własnego doświadczenia, czy chcesz żeby Bogu ducha winny forumowicz dołączył do twojego grona, ostrzeżonych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi