Paweł R Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Na jakiej zasadzie działa taki wynalazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Normalnie, że okręt się buja a stół trzyma fason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 O ja idiota, nie doczytałem, że to na statku :ble: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 nieźle buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Na moim nie było bilardu, ale to był okręt... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Na moim nie było bilardu, ale to był okręt... :wink:za to kulek mieliście w bród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziobsz Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Gdzieś to już widziałem w temacie o Gimbalu. I był podany ten link jako najlepszy Gimbal na świecie :)http://www.youtube.com/watch?v=Z6LB3L1_IBc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziobsz Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Gdzieś to już widziałem w temacie o Gimbalu. I był podany ten link jako najlepszy Gimbal na świecie :) http://www.youtube.com/watch?v=Z6LB3L1_IBc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi