pablos Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 pytanie jak w temacie www.hobby-paradise.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nie bardzo widzę.. Jakie było pytanie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Się macie! Ostatnio zrobiłem w H-P pierwsze zamówienie. Silnik FMS 4250 540kV + komplet 4 łopat do Corsaira. Opłacone 1 kwietnia, wysłane po 2 dniach 11 kwietnia miałem w rękach. Realizacja: od zapłaty do otrzymania paczki: 10 dni. List priorytetowy (wysyłka International Registered Airmail. Waga paczki 410g, opłata niecałe 15$. Zabezpieczenie: o.k. Zawartośc nienaruszona. W paczce: mój silnik i "nie moje" łopaty, bo do P-51 a nie do Corsaira . Mail, po niecałej godzinie odpowiedź z prośbą o przesłanie zdjęcia "wrong itemu". Po wysłaniu zdjęcia odpowiedź po kilku minutach, że jutro rozpatrzą. Nazajutrz rano dostałem info, że juz wysłali dobre łopaty . Przy okazji wspomniałem im o nieco węższej średnicy adaptera śmigła (mam juz taki silnik, średnica powinna byc większa, teraz śmigło wchodzi luźno, ale i tak będzie smigac), więc napisali mi, że już wysłali mi kolejny adapter i że już poinformowali FMS (producenta) o różnicy w średnicach i czekają na odpowiedź . Miło, z zaangażowaniem i WIDOCZNYM KONKRETNYM STARANIEM, ŻEBYM BYŁ ZADOWOLONY. Uzmysławiają (mimo tych nieszczęsnych łopat i adaptera, który i tak daje radę) jak powinien funkcjonowac dobry sklep internetowy. Oby tak dalej. Zdecydowanie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_wojtek Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zamówiłem u nich turbinkę EDF 50mm ChangeSuna z outrunnerem 4900KV. Przesyłka doszła po 5 dniach roboczych (najtańsza wersja przesyłki International Registered Airmail) od momentu założenia zamówienia - super zazbezpieczona, w nienaruszonym stanie. Żadnych VATów czy ceł w Polsce mi nie doliczyli. Inna sprawa to jakość samego produktu - musiałem wyważać najpierw silnik, a potem jeszcze turbinę, wymieniać podkładki, nakrętki itp, ale to już raczej nie ich zasługa tylko taniej chińszczyzny którą zamówiłem. Nie spodziewałem się jednak że będzie aż tak tania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi