Mariusz S.A.U. Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Zapraszam do odwiedzin zaktualizowanej strony strona dla najmłodszych Można na niej znaleźć między innymi plany latających kartonówek, rzutków itp. Dedykowana jest dla najmłodszych adeptów sztuki modelarsiej, ale też dla Animatorów, Nauczycieli czy Instruktorów prowadzących zajęcia z dziećmi.
noker Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Dzięki Mariusz. Moja 6cio letnia córcia już 'przerobiła' rekinka i alfę, ale widzę że pojawiły się nowe pozycje dla maluchów. Rekinka doważyliśmy 2groszówką wklejoną w dziobie, a Alfę 5cio groszówką. Latają wyśmienicie.
u4an Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja polecam wyważanie plasteliną, bo wtedy w każdej chwili można ją usunąć lub dodać. Pozdrawiam!
tytan12 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ja polecam wyważanie plasteliną Tylko,broń Boże nie chińską :devil:,domycie rąk po takiej operacij to zagłada :twisted:
przemo Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Plany świetne z bratankiem przerobiliśmy już "Gucia" lata bardzo fajnie a uśmiech bratanka maluję się od ucha do ucha
Rekomendowane odpowiedzi