Malker Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Gwarancja nie jest do "oddawania" jak Ci się nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No właśnie, z tą gwarancją, jak kolega opisał tak słodko może nie być ? Nie, dosyć. Widzę że zaraz będziesz do NASA dzwonił o testy w bezwładności. Odezwę się jak zobaczę, dla mnie rączka w dół, bo nie mam emotki. "Jak Ci spawacz tłumaczy, o łączeniu metali, to pytasz się ogrodników". A przypomniała mi się jeszcze, tania metoda, połącz to na Gilmosiądz to będzie najpewniejsze i najtrwalsze i prawie nic nie kosztuje. A w sobotę, będzie u mnie ROBOCOP i jak chcesz to Ci to wytnie? Żałuję po raz pierwszy, że straciłem swój czas, dla tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Wolę się zapytać ajkie narzędzie kupić. Nie chcę kupować byle jakiego a potem kupować inny... Pytam się szukam dużo w internecie nie rozumiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Takie narzędzie jest nie współmierne w kosztach z całym projektem, może o to chodzi. Czy wstępnie masz obraz całości............... Wahasz się, nad niezbędnym, a budować chcesz rakietę........... koledzy już napisali co jest, optymalne dla Ciebie, ta mini-gazowa lutownica :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 No to ją sobie sprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Niedawno zakupiłem Dremela 300. Teraz planuję zakup palnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi