avere Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam, może ktoś ma ten model ?.W EUROPIE PREMIERA w maju 2012. Ponieważ mam inny model tej firmy z którego jestem zadowolony, dla tego chciałem się dowiedzieć coś więcej o tym modelu : Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam Też jakiś czas temu zwróciłem uwagę na albatrosa, zwłaszcza że ostatnio pojawiły się dwa, jeden Parkzone z epp http://www.horizonhobby.com/products/albatros-d-va-wwi-pnp-PKZ5975 i drugi konstrukcyjny z E Flite http://www.horizonhobby.co.uk/aeroonline/e2eflite/e2_efl4605/e2_albatros.html W obu przypadkach nie znalazłem sklepu z możliwością kupna od ręki, dostawa na wiosnę (maj, czy nawet czerwiec) Pozdrawiam Viper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam, tak masz rację w Warszawie będzie dostępny chyba w czerwcu, ( mam potwierdzić zapotrzenwanie pod koniec kwietnia ) ja zdecydowałem się na konstrukcję z Parkzone jest mniejszy - 1070 mm rozp., bez rc i regulatora , ale z serwami i silnikiem . Jak będę miał już ten model , to opiszę wszystkie problemy z montażem i z oblataniem. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jeśli nigdzie wcześniej nie uda się zamówić, to poproszę o sygnał, to może byśmy zamówili obaj, może uda się wykombinować jakiś rabacik Też raczej myślę o Parkzone, nieco mniejszy, tańszy i wszystko do niego mam. Pozdrawiam Viper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avere Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam , aby nie reklamować , sklepu , wyślę adres na "pw". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi