ECO400 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Producent napisał ze głowica jest zaprojektowana tak że może ja obsługiwać zwykłe gyro. Jesi jednak sie to nie sprawdzi to zastosuję system BeastX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Łaka piękna głowica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No chylę czoła głowicy, ale jeszcze większy focie. jakie nastawy miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Jutro Ci napisze bo teraz nie mam jak sprawdzić (pisze z telefonu) Aparat Sony nex-5n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 pawel66, Też chętnie zobaczę jak latasz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 dajcie już sobie spokój z tym przekomarzaniem się bo poproszę o wyczyszczenie tematu! nastawne zdjęcia głowicy: f/4 1/60 iso500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dziękuje za info o nastawach. A co przekomarzania, basta: Poczytałem sobie o ECO i jego osiągnięciach w dziedzinie lotnictwa, a w zasadzie modelarstwa i od paru dni śpię spokojnie. Pozostałym tez radze, cholesterol mniejszy i sen spokojniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Dzisiaj ma luźniejszą sobotę więc stwierdziłem ze najwyższy czas iść troszkę polatać. Zabrałem 600 i pojechałem na łąkę. To był mój 7 wypad z tym helikiem więc wybaczcie niedociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Suuuper Naprawdę świetne 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ECO400, :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_SGM Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Pogratulować. Filmik też fajny, szkoda, że nie miałeś jeszcze kamerzysty ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi