Gość a7498787 Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 samolot Aukce - skrzydlo i trup, moze vybrac. Transport porozumienie. Bez silnika, regulatora, serva.. Tylko skrzydlo a trup. http://aukro.cz/vetron-elektro-i2117653817.html translator z czeskiego sobie nie poradził :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Aukcja -skrzydło i kadłub. Można wybrać spośród tych, które są na zdjęciu. Transport (wysyłka) do uzgodnienia. Przynajmniej ja tak to rozumiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 W niedzielę byłem u tego sprzedawcy. Wyprzedaje modele, które pozostały po jego dziadku zmarłym dwa lata temu. Przywiozłem sobie dwa kadłuby (w tym jeden z regulatorem i silnikiem bezszczotkowym) i dwa skrzydła konstrukcyjne o rozpiętości 1,6 oraz 2 metry. Wszystko perfekcyjnie wykonane przez modelarza, który zajmował się tym hobby przez 50 lat. Zostało tam jeszcze kila kadłubów i różnych skrzydeł, w tym jedno z rdzeniem styro z lotkami i serwami. Większość kadłubów ma ogony ze zwężającej się rurki zrobionej z balsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi