modelpiotrek Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Sądząc po zdjęciach to bolały Cię nogi od latania od jednego glajciarza do drugiego. Teraz wiem, co faktycznie znaczy "nalatać się do bólu"... - Jurek Hehe Jurek jak zwykle mosz racja )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jutro wieje fajne południe może ktoś się wybierze na Siewierską ??? ja tam będę od 10.30 !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No super miejscówka. Przez dwa dni wiało pięknie z południa ponad 10ms (do 17) więc szmaciarze wcale a wcale nie przeszkadzali, tylko łazili w kółko. Spędziłem tam 5 pięknych godzin I gdy bedzie dobry wiatr a ja będe w okolicy to na pewno tam wróce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam na Górce Siewierskiej byłem wczoraj mam małe skrzydełko 1metr kilera wiało jak chorera ponad 15KM/h. Polatałem 5 minut ale nie dałem rady wrócić. Wylądowałem w pobliskim lasku. Chętnie się wybiore popatrzeć jak latają inni . W zeszłym roku latałem tam easy gliderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi