Grzegorz POL Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam! Przedstawiam latanie w zimie z nartami, mróz -20:) ale za to bezwietrzna pogoda. http://vimeo.com/37123832 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ładne podejścia do lądowania robiłeś, niczym Kai-Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Film nawet mi się podoba, model też, jest ciekawą konwersją "Jastrzębia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz POL Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Dzięki za pozytywne komentarze. Jest nie tylko ciekawą ale i bardzo udaną konwersją, po wyprostowaniu skrzydeł model praktycznie nic nie stracił na własnościach lotnych i nadaje się do spokojnego polatania w termice jak i do małych szaleństw. Ja wiem czy kai tak? Faktycznie podobnie:) Ale nie ma jak inaczej przy takim wietrze bo zaraz za plecami są ogródki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi