MacFlyer Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam przymierzam się do kupna tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ODRADZAM kupno tego modelu. Przelicz sobie obc. pow. (mi wyszło prawie 100g/dm^2) pamietaj o tym ze waga producenta jest troche zanizona. Lepiej dozbieraj 200zł i kup sobie edge 540 robbe. Całkiem inne wykonanie i przedewszystki lata porządnie a nie jak cegla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jego wiekszym bratem o rozpietosci 2m latal jeden modelarz w Wilanowie. Wazylo to duzo, bo chyba az z 6-7 kg do lotu i mial tam silnik 35 lub 50cm3 i mowil, ze to ledwo lata z ta moca. Sa tu osoby na forum, ktore Ci na pewno wiecej powiedza w tym temacie. Jakkolwiek w chinczykach masa czesto wychodzi o 20% wiecej wzgledem tego co oni pisza. Tak wiec uwazaj abys potem nie narzekal, ze lata ci model "na rzesach" A tak podobno to najlepiej kupic Funtane, kto jej raz zasmakuje tego nigdy nie pozaluje No prosze jakie rymy czestochowskie tworze. Ja sie przymierzam do kupna za kilka miesiecy funtany o rozpietosci ok. 2m. Ale bede ja robil na elektryka Oczywiscie z ogniwami A123. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 jak chcesz latac 3d to ten model sie do tego nie nadaje, a przynajmniej spokojnie nim zawisu nie zrobisz. Temat tej esktry byl juz tutaj walkowany na forum i to dosc nie dawno, jak przeczytasz tamtejsze opinie to bedziesz juz wszystko wiedzial. Tez rozwazalem zakup tej 2m extry z cmpro, ale na kadlubie ma wiecej szpachli niz kompozytu, pewnie tak samo jest z ta mniejsza. Ogolnie laminaty z cmpro sa kiepskie, do modeli calobalsowych przyczepic sie nie moge bo za ta cene trudno znalezc cos lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Mam ten model, nie lata źle, ale do latania 3D zdecydowanie nie należy.Jeżeli chcesz robić zawisy itp to kup U-CAN-DO 3D 46 na silnik tez ok 7,5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 jest droższy ale lepszy u can do 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idzik15 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Twój wybór.Ale do latnia 3D ten model co podawałem jest najlepszy z tych trzech, no i jak sama nazwa wskazuje : U (You-TY) CAN (potrafisz) DO (robić) 3D (tego tłumaczyc nie trzeba ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.