Krzycho Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Czy ktoś lata w tych okolicach ? Szukam jakieś miejscówki do lotu szybowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Czy ktoś lata w tych okolicach ? Szukam jakieś miejscówki do lotu szybowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Szukam jakieś miejscówki do lotu szybowcem. Jakim szybowcem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Szukam jakieś miejscówki do lotu szybowcem. Jakim szybowcem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Fox 1800 890g wagi po przeróbkach na pakiet 2200 chciałem go oblatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Fox 1800 890g wagi po przeróbkach na pakiet 2200 chciałem go oblatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Takim modelem to każda łączka wystarczy. Jak chcesz wiecej przestrzeni i w miarę równy teren to polecam okolice wiaduktu w Lubicach (po prawo jadąc w kierunku Warszawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Takim modelem to każda łączka wystarczy. Jak chcesz wiecej przestrzeni i w miarę równy teren to polecam okolice wiaduktu w Lubicach (po prawo jadąc w kierunku Warszawy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARZU Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Rzeczywiście jest tam sporo przestrzeni. Latanie na dziko, chłop nie pogoni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Rzeczywiście jest tam sporo przestrzeni. Latanie na dziko, chłop nie pogoni? Nie całkiem na dziko, ja dogadałem się z właścicielem łąki ,żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ja czasami bywam w Łaskarzewie, moznaby sie umowic na jakies wspolne latanie, latam faunem z blejzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d2f Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Takim modelem to każda łączka wystarczy. Jak chcesz wiecej przestrzeni i w miarę równy teren to polecam okolice wiaduktu w Lubicach (po prawo jadąc w kierunku Warszawy) W ubiegłym roku, jadąc do Warszawy, widziałem tam kogoś z F4 Phantom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi