Lukasz Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Cześć, Dziś z racji wspaniałych warunków atmosferycznych postanowiłem popróbować filmowania z powietrza. Opis mojej platformy jest tutaj. Pierwszy lot i pierwszy film. Pierwotna wersja ma 28 minut ale z racji tego że zdarzało się filmować samo niebo np. w zakrętach (wyżej wiało) postanowiłem Was oszczędzić i pokazać te fragmenty gdzie widać ziemię Gwoli ścisłości są to przedmieścia Kołobrzegu, widać domki działkowe i nasz piękny Bałtyk. Na filmie jest start, lot i lądowanie (podczas podejścia załapałem się w kadr :jupi: ) Mam nadzieję że film Was nie zanudzi Miłego oglądania Jeśli chcecie więcej to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 czesc, bardzo dobry, fajny film zrobiles. dla porównania zobacz moj film który zrobilem juz jakis czas temu. Zamontowałem zwykły aparat cyfrowy w miejscu kabinki w moim link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Fajnie, że zrobiłeś montaż z najciekawszymi fragmentami - jak rzadko obejrzałem cały film OD POCZĄTKU DO SAMEGO KOŃCA! Dlaczego aparat był zamontowany pionowo? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Fajnie, że zrobiłeś montaż z najciekawszymi fragmentami - jak rzadko obejrzałem cały film OD POCZĄTKU DO SAMEGO KOŃCA! Dlaczego aparat był zamontowany pionowo? :shock: Cześć, Cieszę się że film się podoba. Aparat był zamocowany pionowo, bo: 1. Nie było miejsca w kadłubie aby umieścić go poziomo 2. Tak nie musiałem nic zmieniać w wyważeniu modelu bo aparat pokrył się z SC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.