spad Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tak to jest z bulwarowymi terenówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Tak to jest z bulwarowymi terenówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No cóż. Taka prawda, że Onroad z Offroad się nie kumplują.Z takimi oponami to nawet Unimogiem był się w takie błocko nie pchał. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 No cóż. Taka prawda, że Onroad z Offroad się nie kumplują. Z takimi oponami to nawet Unimogiem był się w takie błocko nie pchał. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A ja przejechałem To nie kwestia samochodu czy opon, tylko wzięcia odpowiedniego rozpędu :twisted: Tego błota jest tam zaledwie 2 czy 3 długości samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A ja przejechałem To nie kwestia samochodu czy opon, tylko wzięcia odpowiedniego rozpędu :twisted: Tego błota jest tam zaledwie 2 czy 3 długości samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tego błota jest tam zaledwie 2 czy 3 długości samochodu. no nie wiem jak inny kolega wybrał drogę przez pole to dopiero okazało się że jest w "d...ie ciemnej" bo pole całe jest podmokłe teoretycznie najlepsza droga to na wprost a ten pierwszy samochód to nie terenówka tylko coś pomiędzy suvem a vanem i w dodatku na letnich oponach i napęd na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Tego błota jest tam zaledwie 2 czy 3 długości samochodu. no nie wiem jak inny kolega wybrał drogę przez pole to dopiero okazało się że jest w "d...ie ciemnej" bo pole całe jest podmokłe teoretycznie najlepsza droga to na wprost a ten pierwszy samochód to nie terenówka tylko coś pomiędzy suvem a vanem i w dodatku na letnich oponach i napęd na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 na lotnisko :roll: ... a nie lepiej było samolotem :wink: :?: :DMam nadzieję ze 'chłopina parę złoty na "ropę" zarobił. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_z Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 na lotnisko :roll: ... a nie lepiej było samolotem :wink: :?: Mam nadzieję ze 'chłopina parę złoty na "ropę" zarobił. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mam nadzieję ze 'chłopina parę złoty na "ropę" zarobił. :?:zarobił przynajmniej będzie chętny do pomocy następnym razem (oby nie było takiej potrzeby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mam nadzieję ze 'chłopina parę złoty na "ropę" zarobił. :?:zarobił przynajmniej będzie chętny do pomocy następnym razem (oby nie było takiej potrzeby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ...ooo, widzę, że było więcej osób, które wpadły w błoto jak śliwka w kompot :? Ja próbowałem przebić się aby pomóc jeakiemuś nieszczęśnikowi. Zjechałem wcześniejszym zjazedm "w pola" z Pałacowej, ale po dojechaniu do końca twardego gruntu musiałem niestety odpuścić bo pewnie było by jednego topielca więcej do wyciągania. Nisko zawieszona osobówka, nawet na zimówkach , to niestety nie traktor. Kiedyś już zakopałem się w górach na pochyłej, podmokłej łące -musiałem sie zatrzymać i zjechałem aby nie blokować wąskiej drogi - nigdy więcej... 4 chłopa musiało mnie wypychać i ustawiać na odpowiednim torze abym nie zsunął się na jakąś kupe bali.Serdecznie pozdrawiam "topielców" i ich kibiców :)Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ...ooo, widzę, że było więcej osób, które wpadły w błoto jak śliwka w kompot :? Ja próbowałem przebić się aby pomóc jeakiemuś nieszczęśnikowi. Zjechałem wcześniejszym zjazedm "w pola" z Pałacowej, ale po dojechaniu do końca twardego gruntu musiałem niestety odpuścić bo pewnie było by jednego topielca więcej do wyciągania. Nisko zawieszona osobówka, nawet na zimówkach , to niestety nie traktor. Kiedyś już zakopałem się w górach na pochyłej, podmokłej łące -musiałem sie zatrzymać i zjechałem aby nie blokować wąskiej drogi - nigdy więcej... 4 chłopa musiało mnie wypychać i ustawiać na odpowiednim torze abym nie zsunął się na jakąś kupe bali. Serdecznie pozdrawiam "topielców" i ich kibiców Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi