u4an Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cześć, Włąśnie sobie na Jabcu testowałem symulator. Nazywa się RC PLANE 2 i jest całkowicie darmowy. Sterowanie jest realistyczne i zachowanie modelu również. Możemy wybierać pomiędzy lotem dowolnym, za "pienążkami" lub strzelanie (multiplayer) Dostępnych jest mnóstwo samolotów niestety nie nazwanych oryginalnie ale mamy dostępne samoloty elektryczne, spalinowe i odrzutowe. Do wyboru mamy trzy mapy: wieś, pustynię (trzeba odblokować) i morze. Wrzucam pare screenów: Główne menu: Oto samoloty: A to zdjęcia z lotu: Gorąco polecam! Jak za darmo to jest świetna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Sorry za off-topic. Nie zauważyłem właściwego tematu. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Widok za samolotem jest jedynym widokiem w tym symulatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Chyba tak, ale jeszcze go całkowicie nie przegrzebałęm. Można jescze oglądać się za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 W takim razie odpuść go sobie. Fajnie wygląda, ale nie nauczy cię odruchów "odwrotnego" sterowania np lotkami w locie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Niekoniecznie. Są ustawienia. Pewnie można to ustawić, ale jak mówiłem jeszcze testuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Polecam Leo's RC. Dosyć realistyczny, ale chyba tylko na Androida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Z tym, że na Androida nie powinno być problemów. Istnieje wiele konwerterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 W takim razie: chomikuj.pl/damian198765/Android+Gry/Leo*27s+RC+Simulator,1055800672.apk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 URL nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 URL nie działa, ale cytowanie działa już P S CTRL + C CTRL + V :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Cytowanie zawsze działało... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Trochę niezrozumiale napisałem: nie działał, więc zmieniłem na P S Pobrane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Pobrane?Ale po co to, skoro program można pobrać z Google Play...?https://play.google.com/store/apps/details?id=leofs.android.freeZ tym, że na Androida nie powinno być problemów. Istnieje wiele konwerterów.Konwerterów czego na co?Nadal nie odpowiedziałeś, czy w programie model można obserwować z ziemi - a to najważniejsze w tym przypadku.Tak to jest, jak się 12-latkowie biorą za doradzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
u4an Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jak tak się ciekawisz to sam sprawdź. Mówię, że jeszcze grzebię, a zajęty jestem. Konwerter z Androida na iOS. Też logiczne... :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 ROOOTFL!Dziecko, do książek!... i nie zapomnij "se kliknąć" Pomógł, bo strasznie pomogłeś. Dosłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ale po co to, skoro program można pobrać z Google Play...?Ehhh. On ma Ios, to jak ma ściągać z Google Play? :crazy: Tak to jest, jak się 12-latkowie biorą za doradzanie.Najważniejsze, że sami zainteresowani się rozumieją Młodsi mają trochę inny sposób porozumiewania się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Młodsi mają trochę inny sposób porozumiewania się Tak, widzę. Nawet linka nie potrafią poprawnie wkleić...On ma Ios, to jak ma ściągać z Google Play? :crazy:I odpalić na iOSie? Pogrzało? Sam sobie pomachaj: :crazy: :crazy: :crazy: To nie jest forum tylko dla młodszych, wiec wymagamy pisania z grubsza zrozumiale i poprawną polszczyzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip. Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Próbowałem, ale wyskakuje takie coś: klik P S Przez konwerter / emulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Protokołu nie podałeś i skrypt nie rozpoznaje, że to link. Przez konwerter / emulatorLOL! Następny... Pokaż mi ten konwerter / zamulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi