pacek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam, no i stało się dodam, że to extrim kolegi mój się klei twarde lądowanie, (żle ustawiony revers na wysokości - wsydź się Maciek :oops: w trakcie operacji operacja zaakończona pacjent żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Gratulacje Ale go pięknie odbudowałeś może fotki pomyliłeś kraksa była teraz a model był przed kraksą :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 przepraszam za odgrzebanie starego tematu [poprzednia treść wykasowana] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 DarekRG, nie to że coś, ale po co odgrzewać takiego starego kotleta sprzed 2,5 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr T. Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Gratulacje Ale go pięknie odbudowałeś może fotki pomyliłeś kraksa była teraz a model był przed kraksą :jupi: Nie wiem, czy widzisz ale ja widze, że na jednym zdjęciu przed kraksą ma inne barwy(te same kolory ale zmienione położenie folii) Oczywiście wiem, że mówiłeś to w formie przenośni. Ale co do tematu to naprawde extrim jak nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Pytam się po raz 2! Po co odkopujecie stare tematy?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A maja zakladac nowe??:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 alchemique, Moderatorom chodzi o to że poprostu temat jest stary i nie ma po co go odkopywać... czy to takei trudne :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 alchemique, Moderatorom chodzi o to że poprostu temat jest stary i nie ma po co go odkopywać... czy to takei trudne :crazy: Coś mi się zdaje że nie zrozumiałeś ironi z którą pisał to alchemique. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Jeśli jest potrzeba odkopania tematu to czemu tego zakazywać? Jeśli tematy mają być nieodkopywane, to moderator niech zamknie temat, zrobi archiwum czy coś i problem z głowy, a w spisie tematów zrobić sortowanie po dacie utworzenia wątku, a nie po dacie ostatniej wypowiedzi. Jeśli ludzie chcą dyskutować, to nie należy im tego zabraniać. Oczywiście zawsze można założyć 100 podobnych tematów, tylko co wg moderatora można nazwać starym tematem? Taki na który nie ma odpowiedzi 1 miesiąc, pól roku, czy 2 lata? Ja sam ten temat znalazłem na 12 pozycji w pierwszej stronie działu kraksa, także można się nabrać, że to jakiś nowszy temat. Zmieńcie sortowanie, a może problem sam się rozwiąże, jeśli to aż taki duży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.