Pablolotnik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Po dawnych przeżyciach z mniejszym "addictionem" mojej produkcji postanowiłem powrócić do tego modelu,ale już we większym ,mocniejszym ,oraz bardziej skomplikowanym wydaniu. Zabrałem się więc za CAD-a: Model jest połączeniem rozwiązań konstrukcyjnych z Addictiona, Addictiona X oraz moich własnych ,Nie ma w nim aż tyle węgla jak w oryginałach (szczerze mówiąc ze tam w niektórych miejscach ten węgiel jest chyba tylko po to aby zbajerować klienta) Scianki kadłuba i wręgi wykonane z balsosklejki 2,6mm. Zabrałem się za robotę: Jakieś sześć miesięcy pózniej stan modelu wygląda tak: Jak na razie to co na ostatnim zdjęciu waży 850g ,także niestety chyba przycięzkawo zaczyna to wychodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A tam ciężkawo, gazetą też się nie za fajnie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 I jak idą prace bo, modelik naprawdę wygląda ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 No niestety, prace zostały zatrzymane, a model zostanie sprzedany, nie mam niestety czasu ,pieniędzy ani okoliczności na jego dokończenie... Wątek w giełdzie: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/33370-s-model-3d-serwo-smigla/page__pid__418143#entry418143 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi