Pablolotnik Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Po dawnych przeżyciach z mniejszym "addictionem" mojej produkcji postanowiłem powrócić do tego modelu,ale już we większym ,mocniejszym ,oraz bardziej skomplikowanym wydaniu. Zabrałem się więc za CAD-a: Model jest połączeniem rozwiązań konstrukcyjnych z Addictiona, Addictiona X oraz moich własnych ,Nie ma w nim aż tyle węgla jak w oryginałach (szczerze mówiąc ze tam w niektórych miejscach ten węgiel jest chyba tylko po to aby zbajerować klienta) Scianki kadłuba i wręgi wykonane z balsosklejki 2,6mm. Zabrałem się za robotę: Jakieś sześć miesięcy pózniej stan modelu wygląda tak: Jak na razie to co na ostatnim zdjęciu waży 850g ,także niestety chyba przycięzkawo zaczyna to wychodzić.
GiulioN Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A tam ciężkawo, gazetą też się nie za fajnie lata
Krzysztof.R Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 I jak idą prace bo, modelik naprawdę wygląda ładnie
Pablolotnik Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 No niestety, prace zostały zatrzymane, a model zostanie sprzedany, nie mam niestety czasu ,pieniędzy ani okoliczności na jego dokończenie... Wątek w giełdzie: http://pfmrc.eu/index.php?/topic/33370-s-model-3d-serwo-smigla/page__pid__418143#entry418143
Rekomendowane odpowiedzi