ReMo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witajcie. Mój znajomy pokazał mi ten model, a że chciałem zrobić sobie coś z depronu nie wielkiego wybrałem ten model 3d. Ma bardzo fajną sylwetkę która mnie zauroczyła:) Motor: 24 gram 1300-1500kv "Blue wonder" type outrunner Speed control: 15 amp Battery: 3s 500-800 mah 20c lipo Servos: Hitec HS-55's or similar Opis Modelu oraz plany można pobrać ----> http://www.3dmondesigns.com/Lil%27-Ripperplans.php Ja zastosowałem: Silnik- Turnigy c2829-1650kv Reg.- 15A Serwa- 4szt. chinole Pakiet- 3s 15c 1300mAh Mój modelik waży 250g bez Aku Aku 100g A o to prawie gotowy (brak pomalowanej klapki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Po oblocie umieszczę filmik z lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maca111 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 chyba zabrakło wzmocnienia w skrzydle albo jest tak dobrze zakamuflowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.michał Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 skrzydła dałeś jako jedna warstwa podkładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 -model jest pomalowany aerografem (2cienkie warstwy) -skrzydełka wzmocnione prętem węglowym o przekroju kwadracika 4mm -na model jest przyklejona żółta folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam Pozwalam się podłączyć i zamieścić link do prezentacji tego modelu, którą zamieściłem w zeszłym roku, mam trochę inny, lżejszy setup. A model jest rzeczywiście bezbłędny, prosty w budowie, nieźle się prezentujący i super latający. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/23052-lil-ripper/ Pozdrawiam Viper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dziś oblatałem go:) Zawis na połowie gazu, bardzo zwrotny muszę tylko zmniejszyć wychylenie lotek bo nerwowy był za bardzo:) Polecam dla tych którzy chcą polatać akrobacyjne.. Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Advanced Member Oglądałem twój wątek bardzo dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi